• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Питащият не е майстор и изобщо няма да се справи с дебелата циментова подложка. Предполагам, че повдигна въпроса, поради неопитност.
Изравнителна замазка се прави за ден. На другия се лепят на гребен плочките.
Mori - специалист
Благодаря на отговорилите ми! Ще си направя аз замазката - да не ме мързи толкова. Тъпото е,че пусто много тънка ми идва тая замазка - 1,5 см, за да ми излезе общата височина 3см. Притеснявам се да не стане куха, но ще намажа хубаво пода с някъв контактен грунд, пък да видим.
emil_v r - майстор
Аа , да ти кажа честно и замазката нема да можеш да си направиш. Ще пресъхне , ще се отлепи от основата при съсъхването при тази дебелина въпреки грунда. Търси и си купи готова на Денел или друга готова . Само тогава имаш шанс 50/50 да стане нормалнана .
Mori - специалист
Брей ще ме отчаяте бре...ми тънка ми идва няма как да е по-дебела. Ще я пръскам често с вода да не пресъхва, пък и ще намокря първо панелката отдолу. Може пък да намажа панелата с някаква хидроизолационна паста на циментова основа(боро имат някакви такива), та така влагата от замазката няма да може да попива в панела.
Тани - модератор
Трябва да грундираш с Бетонконтакт или подобен грунд, а не да правиш хидроизолация!Ето един подходящ продукт , който ти гарантира крайния резултат!

http://imperia.ebau.at/imperia/md/conte ... c_4015.pdf
mtc_4015.pdf (Обект application/pdf)
  • 1
  • 2

Тема "Въпрос към специалистите по лепене на теракот и гранитогрес" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: