Всички въпроси за вилата.
ArturDent - Почти Безобиден
А като как точно си го представяш върху летвите?!
EDI - майстор
Като Черно море пролетно време. :lol:
Stefan2000 - специалист
Абе чета, хем искате да е автентично, хем да не тече с гаранция, и да е евтинко. Няма как да стане. Ако покрива е само на ластари, никаква мушама няма да остане трайна. Мембраните са проектирани са керемиди редени в-у скара. Ако искаш мембрана, ще трябва отгоре и пакда направиш нещо като скара за керемидите. Ако не променяш наклона на покрива, и досега керемидите не са се свличали, пак няма да се свличат. Но минавайки на битумни мушами, вче това не е сигурно. Бих ти казалсложи с посипка, но ще ми отговориш че е скъпо. А и трябва равна основа. Да но пък е сигурно. И много важно, какще се справите около комините.
vladyyan - помощник
Общо взето нещата са решени. От 20 август започва да работи една тукашна фирма и те си имат тяхна технология. Не ми харесва, че ще слагат някакво зебло, но няма излизане на глава. Иначе нямало да дадат гаранция. И освен това цената излиза доста соленичка, но условията са такива - други на хоризонта няма. Поне всички ги хвалят и са доволни. Ама да видим.
Stefan2000 - специалист
Данеби, това "зебло" да е паропропусклива мембрана?
VLADO66 - майстор
Stefan2000 написа:
Данеби, това "зебло" да е паропропусклива мембрана?
Същото ще е май :?
Stefan2000 - специалист
Ами тогава няма лошо. То наистина не е съвсем евтино, но мисля че ще иска скара. Предполагам, че щом са професионалисти, знаят как да постъпят.
Хайде, успех! Къщето трябва да се запази.
jekasus - майстор
Слагай снимки, ние от компютъра много добре можем да плюем :-D
vladyyan - помощник
Като стане първата ми работа ще е да го снимам. Голям зор с тези реставрации на старите къщи. Ама преди са слагали бук и дъб, сега бутаме чам. Умряла работа :). То и сеченето на дървения материал си имало чалъм научих. Само зимата трябвало да се сече, че тогава соковете били най-малко. Де ти тези чалъми сега ....
Caxo - специалист
Сега чалъма е "давай докато има"... Иначе колегата имаше предвид да снимаш по време на ремонта. Да виждаме кое как става и да критикуваме :-D

Тема "Ремонт на покрив на стара къща." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: