Колеги, наближава 1 септември  

И понеже "половинката" не може да заспива без проклетата ТВ еди коя си какво бихте ме посъветвали да включа към Watson - със сигурност няма вграден декодер, а кой знае какви пари за предлаганите тук и там не ми се дават. Още повече, че това е в провинцията, дето не сме всеки ден...
 какво бихте ме посъветвали да включа към Watson - със сигурност няма вграден декодер, а кой знае какви пари за предлаганите тук и там не ми се дават. Още повече, че това е в провинцията, дето не сме всеки ден...
Извинявам се за омръзнала може би на всички такава тема, ама нямам големи възможности за претърсване на магазините, пък и на втората употреба...

И понеже "половинката" не може да заспива без проклетата ТВ еди коя си
 какво бихте ме посъветвали да включа към Watson - със сигурност няма вграден декодер, а кой знае какви пари за предлаганите тук и там не ми се дават. Още повече, че това е в провинцията, дето не сме всеки ден...
 какво бихте ме посъветвали да включа към Watson - със сигурност няма вграден декодер, а кой знае какви пари за предлаганите тук и там не ми се дават. Още повече, че това е в провинцията, дето не сме всеки ден...Извинявам се за омръзнала може би на всички такава тема, ама нямам големи възможности за претърсване на магазините, пък и на втората употреба...