• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
Ми едни дървени дето се набиват в дупчици в дървото... ок, а лака? Има ли дърводелци, които биха го оправили на място?
nikolson - майстор
Така като гледам, махането на лака ще ти струва колкото шкафа. Освен това, тия "силиконови нишки" ме карат да мисля, че препаратът е разтворил лака и вероятно не е твърд, значи ще се набива в шкурката, което прави задачата още по-трудна. Но това не виждам защо ти пречи да се нанесеш.

П.П. Все пак потърси човек да го види. Специално какво е станало с лака.
EDI - майстор
Явно за дибли става дума.Този вид монтаж с дибли и лепило се прави или със стяги, които да пристегнат плота, докато залепне добре или с минификс, който обаче трябва да си е заложен фабрично /не знам защо няма /.Пък и лепилото не трябва да е няколко капки ами по цялата контактна площ.Може да пробваш пак за го залепиш, като го разглобиш, сложиш повечко лепило и го натиснеш с тежест отгоре.Въпроса с лака можеш най-безболезнено да го решиш с по-тъмен лак, ако ти харесва и ти подхожда на интериора, иначе шлайфане с виброто и то бая шлайфане, като гледам.
nikolson - майстор
EDI написа:
, иначе шлайфане с виброто и то бая шлайфане, като гледам.
Ти пък сега.
EDI - майстор
Е що пък, някой колега от София може да прешлайфа нещата. :lol:
  • 1
  • 2

Тема "Дайте съвет какво може да се направи с един шкаф" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: