От мобилни телефони до цифрови камери
VLADO66 - майстор
От тавана може да се пуска:
"Влака от Горна Оряховица пристига на 4-ти коловоз"
или
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lermqfhhJx4[/youtube]
ge6aaaa3 - специалист
И за музика не е по-хубаво колоните да са на тавана, вместо на нивото на ушите... За филмите, да не говорим. :wink:
apeiron - специалист
Мерси за мненията.

За сега ще скрия само кабелите в картона. Ще проверя за екранирани. За тях не бях се замислял, а зад картона ще има доста окабеляване и наистина, ако не са, може да има смущения.

Ако пък после ми пречат колоните в стаята ще търся специални говорители за монтаж в картона. Като ако се случи това ще пиша за ефекта :).

Сега да питам за друго.... Системата е 6 канална, знам че има, 7 канални и за това ще сложа окабеляване като за 7 канална, но имали 8 или повече канални, или предстои ли да има? Ако да да слагам повече :)
VLADO66 - майстор
Докато излязат тия вече няма да има нужда от кабели :-D ,то и сега има безкабелни системи.
the_play87 - специалист
VLADO66 написа:
Докато излязат тия вече няма да има нужда от кабели :-D ,то и сега има безкабелни системи.
Тогава на колегата ще му трябват повече контакти :lol:
hidrazin - майстор
Ми що? Ще си ги захранва безжично.
http://energy-review.bg/energy-statii.a ... 640&id=125
:partyman:
ge6aaaa3 - специалист
apeiron написа:
Мерси за мненията.

За сега ще скрия само кабелите в картона. Ще проверя за екранирани. За тях не бях се замислял, а зад картона ще има доста окабеляване и наистина, ако не са, може да има смущения.

Ако пък после ми пречат колоните в стаята ще търся специални говорители за монтаж в картона. Като ако се случи това ще пиша за ефекта :).

Сега да питам за друго.... Системата е 6 канална, знам че има, 7 канални и за това ще сложа окабеляване като за 7 канална, но имали 8 или повече канални, или предстои ли да има? Ако да да слагам повече :)
Има 7.1 демек 6 сателита, един център и един субуфер. Това е за сега най-доброто за дома. Въпреки че не е много голяма разликата с качествените 5.1 системи. ;)
VLADO66 - майстор
Христослав му е дал схемите за озвучаване в Сетком форума :wink:
kolev_k - специалист
VLADO66 написа:
на мен киното ми е 700W от които буфера 280W.
Ухааа...Абе тея китайци как ги докарват тея мощности за домашна употреба.Ех блажени са верующите.
hidrazin - майстор
kolev_k написа:
Абе тея китайци как ги докарват тея мощности за домашна употреба.
Ами как, умножават по десет.
:partyman:

Тема "Тече ремонт, как да си озвуча хола и всекидневната?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: