boqn_zara написа:Защо на мен и hidrazin некой не подари по едно такова /чудо/.Тарикати,![]()

boqn_zara написа:Защо на мен и hidrazin некой не подари по едно такова /чудо/.Тарикати,![]()
маречков написа: Но все пак, човека ми дължи пари и ми го даде вместо тях. Не вярвам и ти да не вземеш нещо вместо пари, още повече, ако имаш нужда от него.Интересно. Човек взима нещо дето му трябва в замяна на дълг защото му трябвало. Да ама даже не знае за какво служи. Как ли го е оценил тогава.
hidrazin написа:За мен ако може да е заедно с метално табло.Продължаваш да се пържиш от завист, което вече ме забавлява.
маречков написа: Но все пак, човека ми дължи пари и ми го даде вместо тях. Не вярвам и ти да не вземеш нещо вместо пари, още повече, ако имаш нужда от него.Интересно. Човек взима нещо дето му трябва в замяна на дълг защото му трябвало. Да ама даже не знае за какво служи. Как ли го е оценил тогава.![]()
Както и де е. Да му е честито "новото" табло.
маречков написа:Продължаваш да се пържиш от завист...Ти май не разбра? Всичкото дето го писах си беше един вид предупреждение. Никъде не съм написал че ТИ си ги "прибрал". Просто внимавай какво ти дават. Тези дето много "намират" такива неща после като видят дебелия край водят компетентните хора, както сам ги нарече при тези на които са ги продали, подарили, заменили... И се почва една...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: