Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
И аз имам нови впечатления от пистолета за горещ въздух - за размекване на тръба за отходни тръби 110 мм - става, а днес си запалих и барбекюто с дървени въглища с него - пак става, но очаквах да стане по-бързо...
Днес си купих комплектчето от 5 неръждаеми шпатули за 10 лева - изглеждат много добре, солидно усещане дават.
В Лидъла в който бях (Младост, Варна), светодиодната лампа с ПИР датчик и соларна батерия свърши на бързо до 8.00 часа (докато се чудех дали да взема и те свършиха...). Ще сподели ли някой впечатления за нея ?
vlax - майстор
stan73 написа:
В Лидъла в който бях (Младост, Варна), светодиодната лампа с ПИР датчик и соларна батерия свърши на бързо до 8.00 часа (докато се чудех дали да взема и те свършиха...). Ще сподели ли някой впечатления за нея ?
И при нас свършиха бързо.За 3 минути от отварянето на магазина докато стигна до щанда и успях да взема последните две лампи.Бях станал рано специално за тях.Това ме наведе на спомени от преди и след 10 ноември когато хората чакаха с часове да отворят магазините. След като платих на касата ме посъветваха да си взема и ножицата за клони.Върнах се и вземах ножицата и веднага я изпробвах и съм много доволен-повече от очакваното./това е мое мнение не съм ползувал такава до сега и не мога да правя сравнение/Първите ми впечатления от лампите не са добри и като характеристики и др. но в момента са на тест на бюрото ми и не съм ги монтирал/даже в момента тествам само едната а другата не съм я отварял/Дори и да не вършат работа не съжалявам защото това е цена без пари-ако трябва спокойно ще ги подаря или хвърля в кошчето.
Tzezar - специалист
Някой ползвал ли го е този детектор http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-D09 ... _26184.htm.
Може ли да му се има доверие?
ESPACE - майстор
Аз си го бях купил детектора. Преди повече от година го бяха пуснали. Работеше добре, нямах забележки. Но го ползвах рядко - най-много по веднъж на месец. И преди около 2 месеца ми потрябва - ни вопъл, ни стон. нови батерии, свети си и нищо не засича. Занесох им го, казаха че нямат за да ми го сменят, не могат и да го оправят и ми върнаха парите. Ще си го взема пак.
LazarGanev - "Велик майстор"
Аз си бях взел детектор и го върнах - не ставаше за нищо. Ама беше друг модел
nv952 - майстор
Видях този перфоратор за 111лв.Някой пробвал ли е тази марка и модел перфоратори.
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg ... _26182.htm

Прикачен файл

lidl.JPG
lidl.JPG (65.52 KиБ) Видяна 4375 пъти
nikolaytatarov - специалист
Били казал дали перфоратора е едно към със снимката че аз купих наскоро и не пеше абсолютно същия като на снимката
nv952 - майстор
ТАЗИ снимка е от каталога им и направих скрииншот.Гледам че перфоратора ще го продават от 12.08. (Понеделник)
и намерих 2 клипчета[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5QV8uDPWGlk[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TCzn7THgNmo[/youtube]
nikolaytatarov - специалист
Е моя е като на второто видео ,вгледаи се за разликите ,взех го за една баня която предстои да се прави ,скоро ще пиша отзиви да ли е оживял.
stan73 - майстор
Ще споделя първи лични впечатления от ексцентър шлайф Парксайд PEXS 270 A1
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 20270%20A1

Първо да уточня - не съм про бояджия/шлайфист !

Поради това, че реших да боядисам метални гаражни врати с площ 6.5 кв. м. първо с грунд и после две ръце сребърен феролит с четка (грешка от неопитност и липса на подходящи уреди) станаха шарени и неприятни (за мен) на вид, реших да ги изшлайфам до гладко и да ги боядисам наново, но този път със системата за боядисване подобна на Пейнт Зуум (която реших да си закупя в последствие, системата е подобна, но е от друг производител (китайски) и е доста по-евтина (върши работа, ако някой се интересува - може да пиша и за нея). На предното промо от ЛИДЛ си бях купил ексцентър шлайфа и реших да видя как се представя. За първи път ползвам такъв. Иначе опитът ми с подобни устройства е с 2 бр. евтини виброшлайфи с правоъгълна плоча, закупени от Метро и Практикер (още работят де). Та Лидълският ексцентър шлайф според мен се представи много добре, бях купил с него и комплект различни шкурки. Закрепването им е с велкро. Ползвах за целта 2 броя с едрина 120, за боя. Стана доста добре. Машинката отнема по-бързо от другите ми 2 подобни машинки (не съм жулил навсякъде до метал, а поне до равно, докато ми хареса). Интересното е, че са я сметнали добре, защото за 2 или 3 часа непрекъсната работа (аз се уморих доста) но машинката не успя даже да загрее. Кабелът е достатъчно дълъг, удобна ми е (но те и дланите ми са относително големи) След 2 или три часа работа с нея обаче се изморих доста и сякаш дланите ми вибрираха... Смятам, че издухах шкурките до края. По-опитните да кажат - първо бяха бели и с по-едри частички, а отдолу има по-ситна шкурка и частичките са червени, на места се протри до бялото кече с което се закрепва към бодливата плоча на шлайфа (велкрото)).

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: