• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
swissmad - специалист
А ти защо си мислиш, че Макитата не е китайска? :lol: :lol: :lol:
Ами защото пише ,че е произведена в U.K.- за циркуляра става въпрос -флекса не си спомням а сега е късно да го гледам.А доколкото си спомням U.K. не означава China или P.R.C.
Chefo77 - майстор
Николай може да ти каже всеки модел къде се произвежда. И 5030 определено не е в U.K. ...
swissmad - специалист
То е ясно ,че нискобюджетен флекс за 150 лв. е по-вероятно да е произведен в Китай ама поне не го пише да ме дразни.

ПП.Оказа се ,че по таблицата по-долу и серийния номер ,флексчето GA5030(поне това което съм купил преди 2 години) е произведено в Румъния!Утре(т.е. днес) трябва да проверя и другите макити дето ги имам къде са произведени-не,че ще има голяма файда от това ама от любопитство.Важното е да работят добре и да не се чупят.

Прикачен файл:
makita made is.jpg
makita made is.jpg (29.69 KиБ) Видяна 3560 пъти
velsi - Почетен майстор
Аз си купих тази пролет същия Бош, само че 9-125 900 вата. Изключително удобен е за работа с една ръка, много съм доволен. Сравнително лек е и много добре балансиран, няма никакви вибрации при работа. На него пише, че е произведен в Германия, не че ако пишеше друго нямаше да го взема. Взех го с отстъпка от Киров за 150 лева, иначе струва 180.
  • 1
  • 2

Тема "Препоръчайте ъглошлайф Makita 125mm" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: