nikolson написа:Ставаше въпрос за това http://sparky.eu/bg/powertools/cordless ... li-hd.html Беше на промоция за 194лв. мисля. Това с лампата е с никеловите батерии и няма да ми е подходящо.kam34 написа:Какво мислите за тази машинка http://einhell.bg/?p=3816.http://devimax.com/br-12e-fl12l-1
Пролетта имаше и едно Спарки на промоция
Лампата е хубаво и полезно нещо. Нали си от Ловеч?
Ел. инструментите. Консумативи.
kam34
- специалист
2832 мнения в "Винтоверти"
nikolson
- майстор
moimoimoi
- майстор
така си мислиш докато не пробваш истинска машина
която има мощност
първия ми винтоверт беше анхел,вършеш по добра работа отколкото да завиваш наръка,после вземах някви по хубави ама пак кучи марки,с две батерии,бързо зарядно,перфектни уж и така докато един ден не си взех профи машина,няма нищо общо с хоби инструментите

първия ми винтоверт беше анхел,вършеш по добра работа отколкото да завиваш наръка,после вземах някви по хубави ама пак кучи марки,с две батерии,бързо зарядно,перфектни уж и така докато един ден не си взех профи машина,няма нищо общо с хоби инструментите
Методи
- специалист
Момчета,
не се препирайте. Аз просто попитах от къде да си купя втора батерия. Верно, че професионалните машини са друга изработка, но като за любител като мен и Баварията ми върши работа. Спомнете си времето, когато нямаше винтоверти и всичко на ръка се завиваше. Тогава да имаш отверка като натискаш дръжката завиваше и развиваше, не се сещам как се казва този вид отверка, си беше лукс.
не се препирайте. Аз просто попитах от къде да си купя втора батерия. Верно, че професионалните машини са друга изработка, но като за любител като мен и Баварията ми върши работа. Спомнете си времето, когато нямаше винтоверти и всичко на ръка се завиваше. Тогава да имаш отверка като натискаш дръжката завиваше и развиваше, не се сещам как се казва този вид отверка, си беше лукс.
kam34
- специалист
След дълго чудене взех този http://sparky.eu/bg/powertools/cordless ... li-hd.html
на промоция 199.90 пари. Оказа се перфектна машинка с достатъчна е мощтност за целите за които я ползвам.

madsnake
- специалист
Здравейте колеги,
реших за коледа да съм си сам дядо коледа и да си отделя 500-600 лв. за един винтоверт. Писна ми от китайци, от саморазреждащи се скилове и тн. За професионална работа няма да се ползва, но сега правя основен ремонт а и като се кача на вилата за един уикенд може някой професионалист да ми завиди. Един вид - ще се ползва рядко, ама качествено. Искам да е литиево йонна заради по-рядкото ползване. Хареса ми следният комплект на макита BDF343SHX1. Само не ми харесва факта, че е с 1 батерия. Ако някой има друга по-добра идея - моля за съвет. Все пак докато дойде дядо мраз има почти 4 месеца, но искам да се ориентирам в модел.
Благодаря предварително.
реших за коледа да съм си сам дядо коледа и да си отделя 500-600 лв. за един винтоверт. Писна ми от китайци, от саморазреждащи се скилове и тн. За професионална работа няма да се ползва, но сега правя основен ремонт а и като се кача на вилата за един уикенд може някой професионалист да ми завиди. Един вид - ще се ползва рядко, ама качествено. Искам да е литиево йонна заради по-рядкото ползване. Хареса ми следният комплект на макита BDF343SHX1. Само не ми харесва факта, че е с 1 батерия. Ако някой има друга по-добра идея - моля за съвет. Все пак докато дойде дядо мраз има почти 4 месеца, но искам да се ориентирам в модел.
Благодаря предварително.
Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература