• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
sez_djebel - специалист
ЗДР. НАСКОРО МИ ДОКАРАХА ТОСТЕР ЗА СМЯНА НА НАГРЕВАТЕЛИТЕ. СТАРИТЕ СА ИЗБИЛИ. МОЩНОСТТА НА ТОСТЕРА Е 1800 W. ПРИ ПРОБНОТО ПУСКАНЕ НА ТОСТЕРА АМПЕРМЕРА МИ ПОКАЗА ОКОЛО 40 А...ПРОВЕРИХ ГИ И ПО ОТДЕЛНО - АМПЕРМЕРА ОТЧИТА 19 А. РЕАЛНО АМПЕРАЖА ТРЯБВА ДА Е ОКОЛО 8 А... ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ПРОДАВАЧЪТ ТВЪРДИ , ЧЕ НАГРЕВАТЕЛИТЕ СА В РЕД !!! НА КОЙ ДА ВЯРВАМ - НА АМПЕРМЕРА ИЛИ НА ПРОДАВАЧА , КАТО СЕ ИМА В ПРЕДВИД ,ЧЕ АКО ЗАДЪРЖА ТОСТЕРА ВКЛЮЧЕН ЗА ПОВЕЧЕ ОТ 5 СЕК.ВЕРОЯТНО НАГРЕВ.ЩЕ ИЗГОРЯТ...?
Тани - модератор
Изчакай ги да загреят. Тогава съпротивлението им се увеличава и има вероятност да влязат в нормата , но при тези 40 А .... :?

Предполагам , че не знаеш , но писането с главни букви се приема за крещене в Интернет. Нали не се опитваш да ни крещиш?
виж тази тема , мисля , че ще ти е полезна!

http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... highlight=
НАПРАВИСАМ.bg :: Преглед на тема - Правила за писане във форума
sez_djebel - специалист
Тани написа:
Изчакай ги да загреят. Тогава съпротивлението им се увеличава и има вероятност да влязат в нормата , но при тези 40 А .... :?

Предполагам , че не знаеш , но писането с главни букви се приема за крещене в Интернет. Нали не се опитваш да ни крещиш?
виж тази тема , мисля , че ще ти е полезна!

http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... highlight=
НАПРАВИСАМ.bg :: Преглед на тема - Правила за писане във форума
tova za glavnite bukvi nikide ne sim go 4el. a i bez tova az si imam sobstveni PRAVILA !... И ВСЕ ПАК БЛАГОДАРЯ ЗА ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕТО , И ЗА ОТГОВОРА ПО ТЕМАТА... - СЕЗГО :)
Тани - модератор
Все пак имай предвид , че се намираш в нашия виртуален дом и си гост , а на нас не ни е приятно да ни крещят ! А и да ни говорят на някакви странни неразбираеми езици!

Пробва ли тостера? Любопитен ми е резултата.
sez_djebel - специалист
Ами върнах нагревателите и сега чакам да ми намерят оригинални маркови с поръчка. Продавачът обеща да намери ! А за това ,че съм гост вярно е , но е вярно и че ние в нашия край се отнасяме малко по толерантно с нови познати особено ако са гости !!! :?: и обикновено не оставаме дълго там където сме нежелани! С уважение към вас - Сезго :wink:
Тани - модератор
Благодаря за разбирането!

Като ти доставят оригиналните реотани би ли премерил началния ток и след това отново , когато вече са зачервени и да пишеш тук?
sez_djebel - специалист
Тани написа:
Благодаря за разбирането!

Като ти доставят оригиналните реотани би ли премерил началния ток и след това отново , когато вече са зачервени и да пишеш тук?
Разбира се. Естествено е да го направя, ако не сте ме изгонили до тогава !? :lol:
8180 - майстор
sez_djebel написа:
Разбира се. Естествено е да го направя, ако не сте ме изгонили до тогава !? :lol:
Приятелю,
Добре дошъл в този форум.
А колкото до горното, май сам си го просиш. Какъв ти е проблемът? В този раздел (пък и в другите, ако се загледаш) има страшно компетенти хора, които сигурно щяха да ти отговорят, ако не се "подпичкваше" с Модератора.
Еми такива са правилата, Приятелю. Добри, лоши - това е - според мен, заради спазването им, този форум е приятен и ПОЛЕЗЕН.
Ако дойда в Джебел и се "изпикам" на площада (по своите си правила) - какво ще стане?
Любимият Ви гост ли ще съм?
Хайде със здраве!
И отново - Добре си дошъл и дано останеш...
zz_stefanov - майстор
Задръще емоциите.
@sez_djebel, малко преиграваш, никой не те гони. Просто си има малки правила.
sez_djebel - специалист
С цялото ми уважение към всички във форума, просто се пошегувах за изгонването (смеещето се човече на края на изречението) !!! Ако не ми харесваше форума и ако смятях, че не ми е полезен досега да съм избягал ! А за изпикаването в центъра на Джебел - нямаш проблеми приятел стига да не те е срам да си покажеш "пи___та"(не се сърди пак шегичка...). Аз съм почти на 40 г. и да ви кажа честно за ДТЗ дори и не бях чувал докато не влязох във вашия форум (а в моя град минавам за един от добрите ел.техници :lol: ) Прочитайки почти всичко ,което е във форума за ДТЗ понаучих доста полезни неща - "с благодарност към всички специалисти в областта на електротехниката"
ps- може ли някой да ми каже как да кача във форума схема от моя компютър. Така както знам аз не става ? :?
  • 1
  • 2

Тема "нагревател за тостер...?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: