• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
monster18 - специалист
Наскоро в LIDL имаше много добър винтоверт 79 лева но тогава нямах средства . Но както и да е свършило по нататък ще му мисля за сега няма да купувам ;)Иначе и аз си използвам марката райдър имам шмиргел и дрелка както споменах, а от green toolsa имам зеге и вибро шлайф ,него не го ползвам много но от зегето съм доволен за сега върши работа в работилницата ми ;)
jekasus - майстор
Еди, не знам кой навива всеки ден 6х150 в дърво, поне аз засега не съм го правил :-D
Засега за домашно ми е фаворит цена-качество в годините е Скил 6223 или неговите "близнаци".
EDI - майстор
Абе то и аз не навивам всеки ден, ама като допре до този размер, или до нещо подобно, се радвам, че съм въоръжен със съответната машина. :lol: По принцип човек си взема такава, машина, каквато работа може да и създаде.
bimbaeco - майстор
И аз съм съгласен, че Скил 6223 е страшна машинка. Съотношението цена - качество е наистина без конкуренция.
mitko64 - майстор
EDI написа:
Абе то и аз не навивам всеки ден, ама като допре до този размер, или до нещо подобно, се радвам, че съм въоръжен със съответната машина. :lol: По принцип човек си взема такава, машина, каквато работа може да и създаде.
Двускоростните даже и 10,8V,успешно борят 6Х180 в иглолистно(поне синия Бош), друг е въпроса, че батерията бързо пада и прегрява(после не ще да зарежда известно време). Лидълскиуят 18 V също завива около 30 броя с едно зареждане. Иначе преди като имах само Спарки Бур 150 с нея ги завивах успешно, но си е гърч. Като става въпрос за големи винтове, гледах демонстация на новата приставка на Metabo за Quick системата им Power Х3, с 18v машина(5,2 Ah). Завиваха винтове 12Х600 в накакви огромни греди. До тогава не вярвах, че съществуват тагива чудовищни сглобки.
  • 1
  • 2

Тема "Дрелка или винтоверт" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: