Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
enviro - специалист
Имам един климатик който до скоро работише ползвах го в един офис но компресора здаде багажа, взех нов монтирах го този го закарах на вилата, сега ще ми се смеете много предполагам но въпреки това ще питам защото изобщо не съм запознат, имам един хладилник който не ползвам вече дали са еднотъпни компресорите на хладилник и на климатик, мисълта ми е такава дали мога да взема компресора от хладилника и да се постави на външното тяло на климатика? Независимо дали ще е голяма играчка и т.н.
splitservice - специалист
Не, няма да стане. Имат разлики в:
Габаритите,
Начина на укрепване,
Мощността,
Различни фреони ...
enviro - специалист
ясно значи климатика е за казана вече :(
VLADO66 - майстор
enviro написа:
ясно значи климатика е за казана вече :(
Защо :shock: :wink: viewtopic.php?f=23&t=41107&hilit=%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%BA+%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B0
enviro - специалист
Предлагат ми употребяван компресор на Хитачи за 200лв човек който се занимава с климатици японски бил затова е толкова пари иначе другите били малко по евтино и с всичко там щяло да ми излезе към 300лв. Незнам дали си заслужава ако си заслужава да го грабвам ако ли не в противен случай незнам какво да правя
Tова ми е съобщението от продавача: ако трябва да правиш климатика ще ти излезе 200лв компресор зареждане 80 лв и труд 20 или 30лв излиза около 300лв. Това ако го прави фирма. А компресора моя е на хитачи японски е за това е малко по-скъп иначе нов компресор е около 300лв
hidrazin - майстор
Ами щом компресора е Хитачи климатика няма да е някой пълен таралясник. За 300 лева не можеш да си купиш свестен климатик. Все пак сам си решаваш.
:partyman:
enviro - специалист
Това са данните на климатика, някой ще ми каже ли дали си заслужава да давам 300лева за компресор :D :? :partyman:

Прикачен файл

IMG_0086.JPG

Прикачен файл

IMG_0087.JPG
hidrazin - майстор
:-D Не. Запази си вътрешното тяло. Може да го продадеш на някой за конвектор.
:partyman:

Тема "проблем с компресор на климатик" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: