Всичко за дърводелството
monilan - специалист
Браво, много хубава е станала :)
Здравейте,
Ето и от мен една дърворезба-орнамент изработена по малко по различен начин от традиционните методи и материал за който оставям да се досетите сами.

Прикачен файл

Durvorezba3.JPG
rum_sz - специалист
mitio.cnc написа:
Здравейте,
Ето и от мен една дърворезба-орнамент изработена по малко по различен начин от традиционните методи и материал за който оставям да се досетите сами.
Е дай малко информация де. :)
ZEDYCUS - майстор
То какво друго освен МДФ и работа с ЦНЦ рутер. За мен това не е дърворезба, а промишлено производство. Не казвам, че не иска труд и знание, но няма душа в него. :partyman:
ZEDYCUS написа:
То какво друго освен МДФ и работа с ЦНЦ рутер. За мен това не е дърворезба, а промишлено производство. Не казвам, че не иска труд и знание, но няма душа в него. :partyman:
Браво, позна!!! Но за душата не съм съгласен , всяко едно нещо в което човек е вложил старание и труд, си заслужава.
Уважавам дърворезбарите които използват традиционните методи и техните дърворезби наистина са автентични, но тук исках да покажа нещо което може да се постигне без да се съобразявам до такава степен с вида и структурата на материала. :)
Здравеите, радвам се ,че наи после бях одобрен за форума. Ще се опитам да публикувам първите си работи и се надявам на коментари...
tuborko - специалист
Ловна тематика... :)

Прикачен файл

20130827_172825.jpg

Прикачен файл

IMAG0520.jpg
monilan - специалист
Добре са станали, особено втория, на който ми се струва , че спокойно може да се закачи черепа на някой от Пришълците :) .
[quote="monilan"]Добре са станали, особено втория, на който ми се струва , че спокойно може да се закачи черепа на някой от Пришълците
GUEVSKI - помощник
Става и да се закачи някоя отстреляна тъща :eg:

Тема "Дърворезба" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: