Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
da_ra - помощник
Преди няколко години сменях дограмата, но това не се оказа достатъчно, тъй като по улицата пред къщата се кара неразумно бързо. Не искам да сменям повторно дограмата, а да поставя на 10см от нея така наречения на английски Secondary Glazing (използван най-често в хотелите в близост до летища, влакови линии и пр, но не само)... Става дума за тънка алуминиева рамка, захваната за дървена такава, която от своя страна се монтира от вътрешната страна на прозореца:

http://www.abbey-glass.co.uk/info/index ... ndaries-24

Изображение

Изображение

Можете ли да ме насочите към някой производител, който да изработва такива (монтирането мога да гонаправя и аз, защото не е нищо сложно, съдейки от онагледяващите материали на някои янглийски сайтове)? Благодаря предварително!
VLADO66 - майстор
Съберете пари за легнал полицай.Втори вариант който бих ти пледложил/ако дебелината на профила е достатъчна/ е да сложиш троен стъклопакет с различна дебелина на стъклата.
da_ra - помощник
Честно казано, нямам нужните средства за нова по-добра дограма, а горният вариант е изпитан лично от мен при престой в чужбина и определено даваше отлични резултати, при това е поне наполовина по-евтин от стандартната дограма... За спящия полицай идеята е добра и ще я обсъдя със съседите, но не знам дали можем да го монтираме просто така или ще ни трябва някакво разрешение?

Тема "Въпрос за подобряване на шумоизолацията" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: