Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
cakev79 - специалист
Живея на квартира и по обясними причини изходящата вода влиза във кухненската мивка.Та водата която излиза е нормално да е мизерна,за миризмата нз.Оказа се обаче,че като престоят дрехите през ноща вътре мокри,на сутринта са добили и те миризма.Говорих с един колега и при него е същото.С какво да я промия да излезе мизерията.
Kumay - майстор
Мирише, защото перете с течен препарат на 30 градуса! :lol:
Нищо не слагайте - пуснете пералнята един-два пъти на 90 градуса да се прочисти!

П.П. Имаш и кал от вътрешната страна на уплътнението на люка, нали? :wink:
VLADO66 - майстор
Пусни един цикъл със загряване най-малко на 60гр. като сипеш 1л. белина по време на основното пране.Не слагай дрехи.
cakev79 - специалист
за кал не съм гледал,иначе перем на 50 гр с течен препарат наистина
lov - майстор
Изперете си пералнята :lol: . На някой може да му е смешно но си е така от време на време се прави тази процедура както са ти обяснили колегите по горе.
Апропо същото важи и за съдомиялните машини. Доста не знаят че за тази цел дори има и специализиран препарат който се продава по магазините. Дори тази процедура там при средно натоварване трябва да се прави веднъж на около 2 месеца.
ivanovbg - майстор
Аз слагам за тази работа бутилка с оцет на 2-3 месеца. И котления камък няма шанс, и миризмата също.
Цецо - специалист
Има и филтър , който се чисти периодически.
sspoko - специалист
днес ми попадна това http://www.manager.bg/news/vnimanie-per ... i-razbolee макар че повтаря някой от по горните мнения

Тема "водата от пералнята мирише на тиня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: