Мечтата на всяка домакиня
krasiorocknroll - специалист
Не намерих точна информация по темата затова създадох нова.
1.Как се монтира?
2.Има ли снимки по тази тема?
joroantonov - специалист
Режеш дупка и връзваш към мрежата :) Дай снимка на плота и ще стане по ясно какво трябва да се направи.
Има скоби,има лента за залепване...Какво ще предпази дървения плот от изкипялата течност?
sstefanov - майстор
В книжката на плота всичко е нарисувано.
Това е ясно,аз питам ако някой е монтирал такъв плот как го е направил.А такива обяснения от рода-книжката,упътването... не ми вършат работа :)
sstefanov - майстор
Аз съм монтирал само 2 плота до тук и може би нямам достатъчния опит, за да ти давам съвети.
И двата ги монтирах точно както е показано в упътването и вече 5 години нямам проблеми (плотът е гранитен).
Общо взето трябва да залепиш уплътняващата лепенка по края и да стегнеш плота със скобите, както е нарисувано в упътването.
Би трябвало това да е достатъчно за защита на дървения плот.
Spokoiniq - майстор
Монтираш "на сухо", очертаваш с хартиено тиксо, вадиш.Полагаш една среднодебела ивица прозрачен санитарен силикон СЛЕД оригиналната лента, навън в посока тиксото, без да мажеш върху лентата и монтираш по инструкциите.Със затягане на скобите силиконът ще 'изплюе" навън, и си готов.При изрязването на дупката в плота внимавай да е една идея по-тясна от необходимото, а местата, където минават скобите ги зарязвам още малко със зегето допълнително, подсигуровка.Така съм монтирал плотове, мивки, досега нищо не ме е подвело.

Тема "Монтаж на пирокерамичен плот за вграждане" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: