Мечтата на всяка домакиня
Supercoooooool - специалист
Здравейте,

При търсене на ПДЧ за изработката на корпусните мебели в апартамента попаднах на една неизвестна за мен марка, която ми грабна окото като текстура на ламината. Продават я в Хосе - http://hosse.bg/products_62.html, производителят е Cleaf, но освен че е италиански не успях да намеря много друга информация за него. Цените на ПДЧ-то са си доста солени, доближават се до МДФ и исках да попитам някой работил ли е с плоскости на този прозиводител да изкаже мнение как са като качество (в смисъл заслужават ли си парите пред Egger или Kaindl примерно).
ribnikolaevi - майстор
Щом те кефи дизайна, взимай го. Като хоби не усетих кой знае каква разлика между отделните плочи, да не кажа че скъпарските не са много по-добри като структура (Кайндл и Егер) от Габровница примерно. Може и на такива серии да съм попаднал ... но еднакво се пробиваха, еднакво им се къртеше ламината ...
printmaster - помощник
Аз съм ползвал тази http://hosse.bg/product_details_436.html#prettyPhoto с нищо не е по различна от Егер като структура вътре. Цената обаче е :-?
Е поне покритието не е ли нещо по дебело или по-структурно..знам ли, за тази цена все нещо трябва да има..тея дни ще ходя да ги видя на място тези плоскоти, но ми е странно да струват двойно заради единия дизайн...
ribnikolaevi - майстор
Много задълбаваш. Не, че и аз не бях така преди година ....
Ако те кефи, взимай го. ПДЧ-то е преди всичко повърхността. Ако някъде ти трябва здравина, прави двойно.
Да допълня към темата, днес ходих на място в Хосе да ги видя тези мега скъпи италиански ПДЧ-та. Определено всичко е един много прецизен фотошоп и маркетинг, на живо не бих казал че са нещо по-специално от това, което видях в каталога на Egger и на Wodego, да имат интересни шарки, но покритието не ме грабна особенно за 200+ лева на лист. Приятно впечатление ми направи Wodego и Fundermax, май към тях ще се насочвам.

Тема "Cleaf Emotion ПДЧ - някой работил ли е с него?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: