• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 12
Ел. инструментите. Консумативи.
EDI - майстор
Абе, става, що да не става.Ама аз такава машина без да я видя, да я пипна, да и проверя възлите и сглобките не купувам.Пък като я гледам, с диск 254, а реже до 70 мм.Моя МЕТАБО има същите възможности с диск 216 и на по-ниска цена.Сега го гледах, че е на промоция 229 лева.
EDI - майстор
Подвел съм те :^o :partyman: .229 лева бил KS216М, без изтегляне.С изтеглянето KGS216M си е пак около 400 лева.Въпреки, че този на линка е по-евтин, прегледай пак из България какво има.Според мен не трябва да бързаш и да си вземаш такава машина от НЕТ-а.МЕТРИКС си е стандартна любителска марка, като повечето машини, дето излизат от Китай.Ама какво точно са поръчали, ще разбереш едва като го получиш.Та, не рискувай си мисля.
Chefo77 - майстор
Tzezar написа:
А това според вас става ли ?...........
Ако гледаш тази машина, погледни тази: http://shopping.bg/cirkuliar-msm1031-fkz-210rl-ferm
Може да се разберем нещо за моята, а аз да дам лев отгоре и да си взема Метабо с изтегляне. Помисли и ми дай отговор, моля.

Пък ако някой друг прояви интерес, няма да бягам я :)
Последна промяна от Chefo77 на съб авг 17, 2013 11:05 pm, променено общо 1 път.
jekasus - майстор
Що, дръжката на Ферма прави мазоли ли вече :lol:
Chefo77 - майстор
jekasus написа:
Що, дръжката на Ферма прави мазоли ли вече :lol:
Не, дръжката е укрепена добре. Чакам тези дни да дойде новата, за да я сменя - няма да я дам така я.
Chefo77 - майстор
Надявах се колегата да отговори, ама ... Жив и здрав.
bulhomes2 - майстор
Тани написа:
Chefo77 написа:
А пък и Киров са тъпаци и не правят никаква отстъпка, без значение колко си циганин :lol:
Ей хаймана :axe: , де метлосваш по чуждо ами не си стоЙш у форума! Да беше питал Ники. И отстъпка щеше да ти направи :wink:

А сега сериозно - да си жив и здрав да работиш много години с нея. Пари се изкарват, а машини и дръжки се оправят, каквото и да им се случи! Чест ти прави, че си помислил и мислиш повече за клиентката, отколкото за машината!
Здрасти Тани,
Кой е този Ники, че ми се ще да си взема такова Метабо?
ZEDYCUS - майстор
Toй Метабо не продава, но виж с Макита може да те уреди. А от скоро и с други хубави машини на Девалт. :supz:
jekasus - майстор
bulhomes2 написа:
Кой е този Ники,
Kumay
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 12

Тема "Настолен герунг циркуляр" | Включи се в дискусията: