• 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
Ел. инструментите. Консумативи.
Chefo77 - майстор
Chefo77 написа:
Днес си заприходих едно свредло - Райдър с четворна глава ... Нямам особени очаквания към него, но за 6х210 (нямаше по-къси) цената от 2.10 или 2.40 е убийствена. Някой да има мнение, да се е сблъсквал с такова?
Да си ебе Франко магарето - след 500 последователни дупки в добра 4-5 см цименто-пясъчна замазка, продължаваща в плоча, Райдърчето се представя много, ама много добре! Даже няма биене, както очаквах. Ограничителят е на 9 см. Каналите за отвеждане на праха все още си стоят.
Мисля тези дни да заприходя още 4-5 такива, да не им се надяваш.
Май май няма да взема повече свредло от Аветисиян-а :) :) :)
jekasus - майстор
Абе, Райдър си е Райдър :-D вече по-малко става марка за пример :-D Онзи ден сравних със Хилти, далечко им още, ама ще се научат :-D
ZEDYCUS - майстор
От Битака в Пазарджик мярнах едни свредла СДС плюс с четири пластини 'ЗВЕРЬ' с рисунка на вълк. Взех три размера 6,8,10мм само заради надписа на руски. :-D
jekasus в Русията не си ли ги мяркал? Изглеждат здрави на вид, не съм пробивал още с тях. А цената беше убийствена 2лв броя. :-D Днес ако не забравя ще ги снимам.
gogo7777 - майстор
Абе, Райдър си е Райдър
Спор няма. Най-отгоре са в класацията (въпрос на гледна точка и от това как се държи папируса) и никой не може да ги измести. :-D
От Битака в Пазарджик мярнах едни свредла СДС плюс с четири пластини 'ЗВЕРЬ' с рисунка на вълк.
Виж на какво попаднах при търсенето
http://beerwolf.ru/2013/04/16/о-качестве/
ZEDYCUS - майстор
:-D Утре ще докладвам дали е станала на мекица бургията, ще дупча в сравнително здрав бетон към 10 отвора.
Този руснак дали не е нацелил арматура :?:

Осмицата се оказа с фабричен дефект, едното перо го нямаше от четирите и отвора стана по широк от биенето. Не съм го видял на пазара, че е дефектно. :butthead: Замина в кофата. Другите не съм ги пробвал още. :-D
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18

Тема "Нова група ,,Аз обичам китайското,," | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: