• 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 138
Ел. инструментите. Консумативи.
mecsicaneca - напреднал
Здравейте, имам повредена makita 2470 след доста голям зор но не като перфоратор а като къртач, удара и изчезва: при ниски обороти си го има при високи се чува нещо като че ли превърта зъбно колело и удара напълно изчезва, но въртеливото движение не спира нито включва съединителя :rolleyes: , разглобих я и всичко си изглежда наред смених само един лагер на ротора който беше се разхлопал малко ама бутало ударник ми се видяха наред.Няма как да прескача зъбно колело и машината да върти при голямо натоварване,дефекта се появява само при високи обороти и се чува този странен шум и удара изчезва?
dragozow - майстор
бутало ударник ми се видяха наред
Явно не е така. Занеси я в сервиз, ако не знаеш къде кажи от къде си.
mecsicaneca - напреднал
Ами ако исках да я нося в сервиз защо изобщо си губя времето да пиша тук :shock:
Просто исках някой да ми даде някаква насока за по бърз резултат но явно ще си се оправям както зная, а когато я поправя може и да се сетя по някое време да пиша какъв е бил проблема :wink:
dragozow - майстор
Е явно не разбираш всичко от тази машина. Има сервизи в повечето населени места.
kozl - майстор
Привет,
може би някъде по страниците да има отговор, но нямам време да чета, та:
От къде мога да си купя в София или да поръчам до адрес пак в София четки за перфоратор Спарки по приложената снимка.
Прикачен файл:
Resize of P9010856.JPG
Resize of P9010856.JPG (63.66 KиБ) Видяна 3925 пъти
dragozow - майстор
Аз работя с тези:
"АНГЕЛОВИ 2000" ООД, ул. "Плачковски манастир" 4, тел: 02/ 944 8541. Иначе ето:
http://sparky.eu/bg/service/service-centres.html
Kumay - майстор
kozl написа:
...От къде мога да си купя в София или да поръчам до адрес пак в София четки за перфоратор Спарки по приложената снимка...
Във всички сервизи на Спарки. Вземи си и четкодържатели, че тези като ги огънеш обратно, може и да се счупят! Струват стотинки! :wink:
mecsicaneca написа:
Ами ако исках да я нося в сервиз защо изобщо си губя времето да пиша тук :shock:
Просто исках някой да ми даде някаква насока за по бърз резултат но явно ще си се оправям както зная, а когато я поправя може и да се сетя по някое време да пиша какъв е бил проблема :wink:
На първо четене грес и О-пръстени! За другото не сме си пили хапчетата... :lol:
mecsicaneca - напреднал
Грес има и о пръстена които е на ударника си е наред, нещо ми се струва патронника че е много разбит но още не съм свалил цилиндъра явно там е проблема ама или около него, това с буталото и удърника съм 100% сигурен че са наред и всичко което излиза със ротора :) От никого не съм искал да пие хапчета за пророчество просто дефекта е специфичен и има възможни 2-3 варианта но нямах време да разхвърля цялата машина днес или утре ще я видя :mrgreen:
mecsicaneca - напреднал
dragozow написа:
Е явно не разбираш всичко от тази машина. Има сервизи в повечето населени места.
Не знам какво да не мога да разбера от една проста механика с пневматиака :?: Хората даже и достатъчно материали и схеми са дали със всеки един детайл http://www.toolpartspro.com/makita-part ... parts.html Просто времето ми е ограничено и мислех да го спестя ама явно няма да я бъде.
dragozow - майстор
Това имах предвид, времето.
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 138

Тема "Машината ви е повредена- попитайте ТУК." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: