• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 32
Ел. инструментите. Консумативи.
Стефко - специалист
dragozow написа:
.... Гледай да е с метален венец и сипвай и изсипвай материал само като работи. Взимай я, бърка за 2 минути и не можеш да смогнеш да и сипваш. Иначе е хамалогия, който е бъркал на ръка знае.
Точно тоя метален венец издава огромен шум. Не си спомнам да си изказал мнение за моята бетонобъркачка. viewtopic.php?f=18&t=34879
quietmadness - специалист
След като се забави собственото ми призведение "бетонобъркачка", под въздействието на жените наоколо, на които им писнало от да метат пясък (щото терена е подготвен от няколко седмици) отидох и взех една от Баумакс - Limex 125.
Е да ви кажа тоя китаец от хърватско ни взе здравето, неможем му смогна.
Един разстила, един шофира РК-1 и един се прави на бетоновъзел.
Взимам количката пълна, стигам ебекта :-D , изсипвам на посоченото място, връщам се - гадината готова.
Майстора (шурето) вика "Не бързай", оператора на бъркачката вика "Айде не се мотай те, че е готово бре."
За сега може аз каже "ДОВОЛЕН" :-D .
Айде :partyman: :partyman:
quietmadness - специалист
Все забравям да напиша два реда в темата.

Препоръчвам, ако някой се чуди дали да похарчи пари. Дори тези малките бетонобъркачки стават.
Определено си заслужава парите изделието, върши много добра работа.
Спестява много труд и здраве.
Да я бях взел по-рано.
MamaMy - майстор
Това с шумния метален венец също не е много вярно. Нивото на шума си е съвсем нормално с него. Здравината е по-голяма. И с пластмасата не са лоши, но тя като презимува няколко зими става крехка. Вярно, че се продава като резервна част и не е много скъпа, но защо пък да се ремонтира.
strashko7 - специалист
на мен ще ми трябва и се замислям да си купя бетонобъркачка около160 литра в момента има за 325 лв ама е 135литрова в баухаус,ама предпочитам по голяма за да мога да бъркам малко бъркало с 25 кг цимент наведнъж .някакви мнения за тях или за други марки или е все тая коя стига да не бъркам на ръка
fox_vt - майстор
Тоя на клипа успешно е копирал и направил немската бъркалка от 80 те години.Успешна конструкция но трудна за чистене.Иначе най добре размесва тя за разлика от роторните бъркалки.Обаче пропорцията му на инертни материали не е добра 6 към 4 в полза на камъка и то баластра че и 40-50мм [-X
mitron - специалист
Аз имам 140 литра е ми върши добра работа естествено че ако е по голяма ще ти е по добре, но зависи колко често ще бъркаш
strashko7 - специалист
ами този месец ще бъркам доста но и след това ще се използва.в 140 литрова събираш ли нормално едно бъркало./2 колички баластра и 25 кг цимент,с водата това трябва да е около 110кг/или нестига?каква е като марка и какво е качеството ?гледах едни немски мтд но те са по скъпи от останалите,има ли някакво значение марката или няма
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 32

Тема "Бетонобъркачка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: