• 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 138
Ел. инструментите. Консумативи.
idunno - специалист
Това е то- три типа хора:
1.Много разбират от машини, но нямат време да ги ремонтират.
2.Много разбират от машини, когато ти ги продават.
3.Много разбират от машини и...не са като останалите два вида.
:) :) :) :)
пишман_майстор - майстор
Да попитам и аз . Възникна "дребен" проблем с една моя машинка Дремел Мулти - ротора даде фира , дали ще мога да намеря ротор за нея или ? Поразрових нета , но...засега греда :sad: Търся си и цанги , че се поизносиха старите , то аз да оправя/намеря първо ротора де..
П.п. снимка на машинката от нета http://www.p-o-box.de/images/werkzeug/dremel.jpg
Видя ей сега нещо в нета, пише "котва", това всъщност ротор ли означава :? http://www.tashev-galving.com/DRM600000 ... 0%B2%D0%B0+
Последна промяна от пишман_майстор на пон сеп 02, 2013 10:34 pm, променено общо 1 път.
Kumay - майстор
пишман_майстор написа:
Да попитам и аз . Възникна "дребен" проблем с една моя машинка Дремел Мулти - ротора даде фира , дали ще мога да намеря ротор за нея или ? Поразрових нета , но...засега греда :sad:
В сервизите на Бош провери.
пишман_майстор - майстор
Ясно . Ма сервиз до мен на Бош...Трябва да видя и потърся , дано си намеря и цанги при тях..
kozl - майстор
Прикачен файл:
Четка перфор Спарки.jpg
Вече имам четки и държатели. Любопитно ми е как тази допълнителна пружинка вградена в четката предпазва от повреда колектора?
Kumay - майстор
kozl написа:
Любопитно ми е как тази допълнителна пружинка вградена в четката предпазва от повреда колектора?
На другия край на пружинката има пластмасова пъпка. Когато четката свърши, пружинката изскача и пъпката натиска колектора/не пропуска ток/. Графитът се повдига, прекъсва контакта с колектора и машината спира! :wink:
gibson58 - специалист
Здравейте,
взех от познат един перфоратор kango 950 ,ползвах го 2 дни и по едно време започна да трака много различно и неравномерно.Веднага го изключих и сега искам да го занеса някъде да го видят,но не знам къде в София има оторизиран сервиз на kango. Някой да знае,или пък ако нямат оторизиран,да препоръчате къде да го занеса?
gibson58 - специалист
Meрси колега.
На първия линк обаче ,който води към AEG (предполагам те са производителите на канго) ,има някакво объркване с картата.Като въведа софия , ми вади адрес на жълтите павета,но пък пише ,че адреса е ул.иван сусанин 50. А сервиза от втория линк е точно там,на сусанин. Да разбирам ли,че там е оторизираният сервиз или просто го препоръчваш?
mitko64 - майстор
Абе Канго не бяха ли на Милуоки? Сега се загледах- те с АЕГ като две капки вода
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 138

Тема "Машината ви е повредена- попитайте ТУК." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: