• 1
  • 2
N.Georgiev - специалист
120 са малко а 560 са много , цена от 200 лв е реална , а тук не става въпрос само да се изрежат , предполагам ги нямаш начертани и този който ще ги реже ще ги чертае а точно това е филма и интелектуалния труд кой го плаща ? В една бяла държава , майстора е монтажник а не дизайнер , а тук искате да е и двете и ако може без пари .Ето така се стимулират некадърниците като им се предлага работа на смешни цени ( и те я приемат де ) и после ревете по форумите , кви били майсторите . Евтиното и качественото са на различни щандове в момента в който го осъзнаете това , драстично ще спаднат негативните постове спрямо майсторите които наемате .
Нормално е всеки "Да дърпа чергата към себе си", и да защитава своята позиция. Май някой забравя, че това е форум направи сам. :? Интересно ми е как разсъждава същия този майстор, когато се озове в позицията на клиент? Дали ще търси възможно най-високата цена на пазара, или ще предпочете но-ниската, но с приемливо качество?
8180 - майстор
Johny написа:
caribi написа:
Тя темата е стара, но сте се оляли с цените.
Ето това на снимката ми излезе 820лв. светещо.... Вярно че имаше оферти по 2200лв и много скапани.
К`ви са тия високи изисквания и натоварвания?! Като вземете да говорите с купешки думи за неща дето сами не разбирате, само и само да омаете клиента.... Айде моля ти се...!
Аз бих погледнал една-две по-читави снимки, както и размерите, след такова категорично мнение. :? Отделно, че май става дума за "подсветени", а не светещи - нощна снимка ще покаже.
Понеже се дискутират и подробности - възрастта на рекламката също е интересна. На южна/западна фасада й давам макс. 1,5 год. без видими промени.
"Айде, моля..."
bulhomes2 - майстор
Миналата есен съм го снимал това на Джони, но не пазя снимката. Същото си беше. Тая снимка предполагам е от сега. И са си светещи - виждат се и кабелите между елементите.
8180 - майстор
Да, виждат се кабелите и със сигурност нещо свети, но от буква до буква разлика бол и в качество, и в цена.
В случая, предполагам имаме най-евтиния вариант - плоски букви с обратна подсветка. Вечер, вероятно цветовата гама се губи към тъмно (черно). Вероятно имаме печатано изображение, което също снижава цената и качеството.

И да, това не са "купешки приказки", а особености, които клиентът трябва да научи за да направи оптимален избор.

Случайна фирма от Гугъл с малко подробности:
http://www.istarneon.com/newdisplay.php?bg/Obemni_bukvi
Johny - майстор
Качеството си е много добро. Ако искаш ще се снимам с актуален вестник в ръка за достоверност. И моля недей да фантазираш - евтин, скъп вариант, не е твоя работа. Нужния ефект съм постигнал с отлично качество и добра цена.

Да имаше и по-ниска оферта с друг тип фолио, но това е по-добро по отношение на стареенето. Наистина не е със светещи букви, а със светодиодна подсветка, но аз това исках!
Съжалявам че изтрих онези оферти за 2200лв, за да видиш при тройно по-голяма цена какви отвратителни неща предлагаха.

И ако някой не е забелязал - ставаше въпрос за букви от гипсокартон, фибран или нещо от сорта. Та кажи ми къде се вместват тук Високите Изисквания и Натоварвания. И кое му струва 560 лв?
Айде моля ти се - ни доматите ги ядем с колците! Като вземете да се правите на интересни. Искате хонорар като в белите държави, а за качеството се премълчава.

Прикачен файл

2.jpg
8180 - майстор
Johny написа:
И ако някой не е забелязал - ставаше въпрос за букви от гипсокартон, фибран или нещо от сорта.
АЗ забелязах, ЧЕ ТИ отклони темата към светене и т.н., "кое ми е работа и кое не", с доста неприемлив тон.
Нали ти разказах всичко за твоята реклама по първата снимка!?
Какво се нервиш - ИМА си различни варианти (дори да не ги знаеш). ТРЯБВА да се съобщят на клиента с -/+ и той да избира. Ти нали така си направил? :?

П.П. Никъде не съм писал цени!
Johny - майстор
Просто направих сравнение за цените и нямаше как да не изтъкна достойнствата.
Наистина ми е много напрегнато в момента-sorry!
Здравейте,
буквите са изрязани от фибран. Материала го имах, не съм давал пари.Едни познати в една фирма ми ги изрязаха за 0лв. като имаха да ми вършат услуга. Стига с тези космически цени от 500-600лв. Все пак става въпрос за надпис 170см/30см Аз да няма да правя неонов надпис. Не съм ги монтирал, защото ще слагам осветление зад тях и не съм го измислил още, защото ще трябва да се кърти за кабелите и после да се замазва, в което включва и прибиране и опаковане на всичко в магазина. Обещава, да кача снимки, като стане всичко готово. :partyman: :rock:
  • 1
  • 2

Тема "Рекламни букви" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: