Нека намерим най-тънките цени.
iivanov - майстор
На вас,зевзеци,да не ви се подаде реплика..Веднага почвате да си чешете клавиатурите.
fbr - майстор
Ае стига Колева-Молева. Направо шефство с БГ-мама.
bulhomes2 - майстор
Не БГ-Мама. Тя е от http://www.gepime.com/
dpp - специалист
Момци, я да се върнем на темата че разводнихме. Става ли за нещо тая точиларка за вериги или не?
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-F6F ... _26740.htm
ferrari4456 - специалист
По хубаво от пилата няма, имам една такава, ама не ми харесва как точи принципно.Иначе като изработка, тази изглежда хубава.
mitko64 - майстор
Сигурно стават, производство са на Grizzly, а тяхната продукция много ме кефи. Но както се изказа по- горе колегата, отдавна се отказах от такъв вид заточване, по- малко живот имат веригите, а не са евтини.
mitko64 - майстор
guroto написа:
Колегата mitko64 има такава прахосмукачка и е доволен,даже я е изпробвал с фреза за канали и каза,че се справя добре.Един от участниците във форума спомена,че комшията му си купил такава за вкъщи,но поради силният шум я е върнал(това обаче може и да е единичен случай).Мен шума не ме притеснява,по ме тревожи факта,че има проблем с комсумативите.Колегата mitko64 каза,че не може да намери в България филтър за нея,хубавото е,че поне торбичките от аналогичния модел на Sparky(той е с около 150лв. по-скъп) стават за парксайда(тази прахосмукачка се прави се прави за лидл от гризли).Аз не мога да си позволя да дам 700лв.за професионална прахосмукачка,но спокойно мога да отделя 150лв.,още повече Парксайда е с три годишна гаранция.Даже и да се прецака няма да ме е много яд,а ако се окаже здрава,то това ще е попадение в десятката.
От Лидл си бях набелязал няколко ел.инструменти-големия и малкия винтоверт,взех ги при това големия само за 89лв.,купих си и перфоратора и сега остана само прахосмукачката и приключвам.
Проблема с резервните филтри май се разреши- Grizzly си имат сервиз около Герман. Сега звънях и имат филтри по 12лв.
stan73 - майстор
Гризли е много сериозна фирма, нещата им по качество се приближават до синият Бош, а цената радва (поне мен, за другите не знам...).

Днес си купих резервни колани за лентовия шлайф, че за направата на ножа, който показах преди дни отиват 2 колана (брутално яко това ресорното желязо), та да има за следващите...

Някой взел ли си е диамантеното точилце за ножове и ако да - какво му е мнението ?
mitko64 - майстор
И аз взех 2 броя от шкурките, направо са без пари. После ходих до Топливо, някакви словенски- три броя 10 кинта. За точилото се разубедих като го видях наживо- това се губи в ръката, отделно отзивите по форумите на са от най- добрите.
profesionalist_wood - майстор
Чаках 21 години да видя продукти на Grizzly на българския пазар :) Надявам се да има и продукти на SUHNER :wink:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: