Ел. инструментите. Консумативи.
cakev79 - специалист
Никога не ми беше минавала през ума идеята за такава машинка.Още повече,че имам бензинова.Скоро ходих на гости на един колега и видях едно Скилче.Не пробвах как работи,но каза,че е доволен и може да ме уреди на някаква по-добра цена.Днес минах през магазина от където го е купил и от там ме посъветваха да не е тази марка.Дайте ми коментари на това което ползвате или сте обслужвали в сервизи.Аз съм фен на Спарки.
ferrari4456 - специалист
Братовчед ми беше взел едно на заем.Добре режеше, но не може да се сравнява с моща на бензина.Какво искаш да правиш с нея?
monster18 - специалист
Имам един комшия всяка есен си реже по 5 кубика дърва със такава ел резачка била някаква италианска но не съм го питал за марка каза че е доволен .Но аз това някак не ми вдъхва доверие като го гледам 5 кубика ги реже 5 дена !!!!!
mitko64 - майстор
За мощност са си мощни, 2,4 киловата не е шега. Например с моята последно разбичих 4 дебели букови трупа надлъжно на заготовки за дъски за хляб- доста тежка операция. Проблема им е, че както всеки ел. инструмент загряват и трябва технологични ппочивки. А като ми изсипят 20 тина кубика на улицата , няма кой да ме чака да се ослушвам. С бензиновата съм надувал по 5-6 часа без прекъсване. По възможност не вземай модел с бързо опъване на веригата- от вибрациите се разхлабва и събува веригата, мойта лидълската поне е така. Преди имах една Alko с двете гайки- нямах този проблем, но тя пък беше слабичка 1750W.
swissmad - специалист
Макита UC3020A- щом баща ми (а той не пази много-много) не го е убил за 2 год. значи е здраво.
dragozow - майстор
McCulloch PM 1900/2200, говорили сме го и друг път. Гаранция 2 години, метално водещо колело и съединител. Husqvarna им свалиха цените, 1900 струва 209 лв, а 2200 струва 246 лв.
http://www.youtube.com/watch?v=NtKa0WKl6mo
ivanovbg - майстор
Спарки, от преди 7год. Около 40кубика годишно. Освен верига и щифта на колелото за нея - никакви проблеми. Никога не съм я чакал да изстива. Даже с баджанака я караме понякога на двойна езда- като се измори единия я хваща другия.
monster18 - специалист
Ами колеги другата седмица пускат на промоция в кауфланд пак елетричесКа но на RAIDER КАК Е СПОРЕД ВАС ?
VLADO66 - майстор
От Кауфланд си взимам само хранителни продукти
ivanj - специалист
dragozow написа:
McCulloch PM 1900/2200, говорили сме го и друг път. Гаранция 2 години, метално водещо колело и съединител. Husqvarna им свалиха цените, 1900 струва 209 лв, а 2200 струва 246 лв.
http://www.youtube.com/watch?v=NtKa0WKl6mo

+1

Тема "Ел. резачка за дърва.Марка?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: