Подът е мозаечен в тоалет-баня на стара панелка. Сегашната обикновена чиния е зациментирана. Подът е с лек наклон към подовия сифон пред нея. Новата (също обикновена с долно оттичане) как се закрепва? Отново ли с циментова замазка? Или както четах в няколко теми (но ставаше въпрос за настлан с плочки под) с Теракол, санитарен силикон и подобни материали за лепене? Тези дюбели в пода задължителни ли са? Досегашната е без такива мисля.
А ако се ползват услугите на някоя фирма или майстор, има ли някакви ориентировъчни цени? Средни или от-до? Според цената на тоалетната чиния ли върви услугата или няма нищо общо?

А ако се ползват услугите на някоя фирма или майстор, има ли някакви ориентировъчни цени? Средни или от-до? Според цената на тоалетната чиния ли върви услугата или няма нищо общо?

изсипвали са кофа цимент и отгоре са слагали чинията. И сега под старата чиния има цимент който при мен много трудно премахнах
  изсипвали са кофа цимент и отгоре са слагали чинията. И сега под старата чиния има цимент който при мен много трудно премахнах  Иска си яко къртене особено ако нямаш добър къртач
  Иска си яко къртене особено ако нямаш добър къртач  

Така ли е или пропускам нещо?
 Така ли е или пропускам нещо?