• 1
  • 2
Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
Profi Stroi - специалист
Чопър написа:
Това съм аз и умирам за ремонти.....
Ремонти да искаш
Само да има кой да бърше праха после :)
Чопър - специалист
Това е скица на апартамента-трябва да е относително точна,т.к. я чертах в някакъв мащаб :? Бих искала да се извиня ,че пиша за това не на място ,но така се случи-не беше нарочно :roll:

Прикачен файл

0120_173614.jpg
0120_173614.jpg (37.12 KиБ) Видяна 3988 пъти
Харалампи - специалист
Привет и от мен. Много хубава схема. Обаче много тъжна изглеждаш на снимката, явно голям ремонт предстои. Дай снимки да видим за какво става въпрос.
Чопър - специалист
Представи си къща в центъра на София...еврейска...от 1919г. След това си представи етаж от нея, които 40 години е даван под наем от общината...В общи думи -жалка картинка. Откакто живеме тук сме поттегнали някои неща със собствени усилия и скромни средства. Но сега вече го купихме и мисля ,че си струва да вложиме повече/ а и банките дават кредити../ Дограмата я сменихме вече,банята,кухнята и коридора са на теракот,хола..горе-долу,остана проклетия вестибюл :evil:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Чопър, за кой етаж от къщата става дума?
Харалампи - специалист
Интересна схема. Мислила ли си да смениш мястото на кухнята с детската или спалнята? Така можеш да си организираш голяма трапезария в която да си посрещаш и гости, хола да го оставиш на децата да тичат и растат, за вас със спруга да си организирате малко интимност далеч от дечурлигата и да не се чудите какво се чува през стената.
Последна промяна от Харалампи на ср яну 23, 2008 7:48 pm, променено общо 1 път.
Чопър - специалист
Първия етаж е приземен, аз съм на втория...
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Чопър написа:
Първия етаж е приземен, аз съм на втория...
Никаква възможност за прокарване на канализацията отдругаде?
Чопър - специалист
Дъщерята е вече на 16 год. и не се задържа много вкъщи-на нея и трябва легло, телевизор и комп...А и ние не сме толкова млади и луди, по скоро искаме спокойствие. Тези дни рових ,мислих и засега намислих да преградя със стена порталната врата и да сложа една нормална или плъзгаща се близо до комина , а вобразувалия се ъгъл да оформя кът за хранене, а на мястото на комина една камина за уют :roll: Засега това измислих....
  • 1
  • 2

Тема "Нова съм и сигурно за дълго" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: