• 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 284
Ел. инструментите. Консумативи.
ZEDYCUS - майстор
А не съм разбрал, че питането е за удар за бетон. То за тухла не става, камоли за бетон, мъка голяма, само увеличава тежеста на винтоверта. :-D :partyman:
mitko64 - майстор
Да ама по рекламните клитове, тухлите ги дупчат все едно дърво. Напоследък за тухли минах на безударно пробиване със свредло за стъкло. Вярно по- бавничко но не се разбива отвора и дюбелите влизат плътно.
ZEDYCUS - майстор
Освен да направя едно антирекламно клипче :lol:
mitko64 - майстор
Гледам вече всички реномирани производители се хвърлят вече я на 4 я на 5.2Ah батерии. Тука стана като компютрите и телефоните- таман събереш за нещо уж съвременно и след 3 месеца вече е антика.
dragozow - майстор
Bradley написа:
Първо мнение във форума - :drinkers: :partyman: :drinkers: НаЗдраве за сериозното количество полезна информация...

Бърз и кратък въпрос, чиито отговор не успях да намеря от изчетеното до тук в темата - решил съм да се снабдя с винтоверт, така че ми е нужна помощта ви:

- трябва ми за абсолютно непрофесионални цели;
- ще се ползва 5/6 пъти на година / да речем 100/150 винта;
- предпочитам да е с кабел;
- ще се ползва предимно и най-вече за винтове в ПДЧ плоскости, рядко масив - иглолистни видове;
- държа да може да се смяня посоката на въртене;
- имам големи лапи, така че размерът на ръкохватката не е проблем;
- лесното и бързо сменяне на битовете би било удобно;
- хубаво би било ако инструментът има година/две гаранция и сервизите се ползуват с поне прилична репутация;
- не отбирам от марки и модели, не съм пристрастен към това къде е произведена машинарията стига да се споменава с добро/прилично име сред форумците с опит в този тип техника;
- цена - е тука е сложно - не ми се дават повече от 150 лЪва...
- всеки магазин в София е ОК като локация за закупуване...

Предварително благодаря за отделеното време - :drinkers: :partyman: :drinkers:

п.с. ще бъда благодарен ако ме насочите към читави битове/накрайници - векадор, бош, ush, макита ????
Ето още няколко варианта на добра цена с гаранция:

http://www.argo-market.com/Products/Details/1817
http://www.argo-market.com/Products/Details/1818
http://www.argo-market.com/Products/Details/1834
Продаваме ги от скоро, вътре са си с хубава механика. Един колега има машинката от първия линк, работил е няколко пъти и е доволен. За 150 лв може да вземеш и Li-Ion от тази марка, но ако наистина ще я ползваш рядко по-добре електрическа. Мой приятел прави мебели като хоби и има въпросния Скил, доволен е.
mitko64 - майстор
Това второто с две скорости ли е, че от снимката си не личи?
dragozow - майстор
С две скорости, загледай в описанието оборотите:
"регулиране на оборотите 0-350/0-950 об/мин"
booooo55 - специалист
dragozow написа:
С две скорости, загледай в описанието оборотите:
"регулиране на оборотите 0-350/0-950 об/мин"
Колко метра е дълъг кабела?
bisermonov - специалист
Последна промяна от bisermonov на чет окт 10, 2013 10:05 am, променено общо 1 път.
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 284

Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: