• 1
  • 2
Всички въпроси за вилата.
shotik - майстор
Подарявам към 30 бр.пластмасови каски различни цветове,мислех да ги правя като висящи саксии,но жена ми не възприе идеята ми и реших да ги подаря,ако са две една към друга може да стане като за лампа.
Който реши да ги ползва ,за каквото и да е ,нека пише .
mir4oto - специалист
а снимка може ли :)
shotik - майстор
Снимах ги както са в багажника на колата ,някои са нови и са в плик:

Прикачен файл

CIMG1448.JPG
shotik - майстор
jekasus написа:
От Фукушима ли са? :-D
Не са от Фукушима,от Самоями са!
mir4oto - специалист
Предполагам си строител, спомняш ли си да е имало случай в твоята практика, такава каска наистина да е спасила живот?
aiako - специалист
На мен лично тези каски са ми изключително неудобни, но отдавам това на голямата ми глава. :shock:
Аз съм виждал спасен човек с каска, а мен лично ме е предпазвала от арматурно желязо и тесла :-D
shotik - майстор
mir4oto написа:
Предполагам си строител, спомняш ли си да е имало случай в твоята практика, такава каска наистина да е спасила живот?
Не съм строител,в бачкането помагах да се разчисти един контейнер от боклуци и ми казаха ,ако измисля какво да ги правя ,да ги взема,но не съм търговец да ги карам на битака .
професионал - специалист
mir4oto написа:
Моят!
hidrazin - майстор
mir4oto написа:
Оооо... Нямаш си и понятие, нали?
:partyman:
  • 1
  • 2

Тема "Подарявам към 30 бр.пластмасови каски" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: