• 1
  • 2
Всички въпроси за вилата.
nikolson - майстор
През 86год в ТЕЦ-2 стъкло падна на главата на мой състудент. Без каска можеше да не го убие, но щеше да му разцепи главата. По същото време друг го удари буца "кюмюр" край транспортната лента и се отърва с мозъчно сътресение.
Месец преди да отидем, от мостов кран се откачила стоманена ферма и размазала работник. Естествено каската не помогнала. Ама тя и бронежилетката не помага срещу автомат или пушка, обаче баретите ги носят...
gogata1987 - специалист
Тоше, писах ти вече ЛС в другия форум, ма и тук да се отбележа - заплювам си един брой от по-запазените. Поздрави! :partyman:
briko - специалист
Здравейте,
Имайте предвид, че срока на експлоатация на защитната каска е 3 години, а на съхранение 5г.
colyo - специалист
Едно предложение.
Прикачен файл:
1157700_511193948958972_1776425545_n.jpg
1157700_511193948958972_1776425545_n.jpg (84.89 KиБ) Видяна 3405 пъти
shotik - майстор
Ако имах още 1000 бр ,щях да се опитам да конкурирам тази снимка.

Аз ги подарявам каските ,не ги продавам и тези срокове не ме вълнуват,който вземе от тях ,да ги прави каквото си иска,акоиска за саксии,ако иска за гнезда и т.н.
Последна промяна от shotik на вт сеп 10, 2013 10:20 am, променено общо 1 път.
briko - специалист
shotik написа:
Ако имах още 1000 бр ,щях да се опитам да конкурирам тази снимка.

Аз гио подарявам каските ,не ги продавам и тези срокове не ме вълнуват,който вземе от тях ,да ги прави каквото си иска,акоиска за саксии,ако иска за гнезда и т.н.
Точно за това го написах, ако са стари не трябва да се използват като ЛПС. Имаше питания, дали спасява човешки живот, та защитната каска е ЛПС 3 категория и е проектирана и произведена под строг контрол за да спаси живота на работника при определена ситуация,разбира се ако не е менте.
gogata1987 - специалист
Сори ако спамя, поръчах си от колегата такава каска с идеята да се пазя от клони, докато си разчиствам дърветата на вилата(че си имам цяла джунгла :mrgreen: ). Мисля, че за подобна силно аматьорска употреба стават и биха предпазвали. :)
  • 1
  • 2

Тема "Подарявам към 30 бр.пластмасови каски" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: