Ел. инструментите. Консумативи.
profesionalist_wood - майстор
dragozow написа:
McCulloch PM 1900/2200, говорили сме го и друг път. Гаранция 2 години, метално водещо колело и съединител. Husqvarna им свалиха цените, 1900 струва 209 лв, а 2200 струва 246 лв.
http://www.youtube.com/watch?v=NtKa0WKl6mo
Драгозов, говорих с момчетата от сервиза, нямали налични на JONSERED, :lol: Ето писмото им

.....Не предлагаме моторни триони с марка JONSERED.
Моля, имайте в предвид, че моделите са еднакви като тези на Хускварна, но в червен цвят.
Успешна седмица!
Поздрави,
Станислав ........
dragozow - майстор
Вчера ходих и наистина нямаше.
gogo7777 - майстор
Никога не съм я чакал да изстива. Даже с баджанака я караме понякога на двойна езда- като се измори единия я хваща другия.
Аааааааа тоя виц го знам :-D . Не се ли разправяше за някакви чукчи там........
От Кауфланд си взимам само хранителни продукти
Аз вече и хранителни продукти не взимам от там. А като видя Лидъл направо ме напъва на неудържим смях :-D

А по темата. Щом ще се режат дърва за огрев с електрическа резачка, то послушай съвета на колегата с Макита. Аз нямам голям опит с такива машини, но имам такъв Бош и е пълна скръб.....Веднъж рязах една слива и имах съмнението, че с джагата бих се справил по-бързо (та и аз като чукчата) :-D Иначе си режа чат пат бичмета и нямам грижи с него.
m_markovski - специалист
dragozow написа:
McCulloch PM 1900/2200, говорили сме го и друг път. Гаранция 2 години, метално водещо колело и съединител. Husqvarna им свалиха цените, 1900 струва 209 лв, а 2200 струва 246 лв.
http://www.youtube.com/watch?v=NtKa0WKl6mo
Подкрепям. Имам такава и е осичка, добре направена и добре работи. Само трява да внимаваш да не резнеш кабела като се увлечеш. Това е за всички електрически де...
monster18 - специалист
Същата марка я има и с бензинов двигател в момента е на промоция в ПРАКТИКЕР не е ли по доброто решение .
dragozow - майстор
monster18 написа:
Същата марка я има и с бензинов двигател в момента е на промоция в ПРАКТИКЕР не е ли по доброто решение .
Добро решение е, но не от Практикер.
cakev79 - специалист
Вчера ходих в магазина и ми казаха,че тези модели са със пластмасови водещи колелета и ми показаха дори едно.Само мястото където води веригата беше метално.
dragozow - майстор
Купи си с метално колело и съединител, PM 1900 на McCulloch е 209 лв. Спестяваш периодично едни ~30 лв за водещо колело и не се притесняваш да натиснеш машината в дървото.
cakev79 - специалист
Преди час някъде сефте пипнах и пробвах да режа със ел.резачка.Съседа мина по пътя и аз веднага почти я грабнах.Почти съм очарован.Беше му разхлабена веригата и се наложи да я изпъна.Та свалих и капака да видя за какви колелета и съединители става въпрос.То се видя само едно зъбно колелце,при това метално.Съединитела му нещо се оказа отказал,ама не се вижда,а и не исках да разглабям чуждата машинка.Като казвам отказал,имам впредвид,че веригата спира със по голямо закъснение.Иначе марката не я запомних,непозната,жълта,90лв с две години гаранция.Някой би ли ми помогнал със разрез или чертеж на някоя от по марковите.Любопитен съм да видя къде е този съединител и какво представлява.
mitko64 - майстор
Ел. резачките май нямат съединител. Натискаш пусковия бутон и тръгва, отпускаш и спира. Имат лентова спирачка при обратен удар. Може и да греша.Aма като се замислям, щом има спирачка, трябва да има и съединител. Някаква спирална пружина опасваше цилиндър, сигурно той е съединителят. Поне това съм видял като разглабях Алкото.
Последна промяна от mitko64 на пон сеп 16, 2013 4:48 pm, променено общо 2 пъти.

Тема "Ел. резачка за дърва.Марка?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: