• 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 63
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
и аз се включвам за диск, някой ако има :-D
stiv1961 - майстор
dragoveli написа:
Малко в страни от темата,ама да помоля на някой ако му се намира непотребен диск от брана нека драсне едно ЛС.
Мислиш ли, че в тази тема ще намериш непотребен диск :) , и аз търся за един съфорумец ама..... откакто го популяризирах сред близки и приятели вече не се намира лесно. Даже и моя приятел от пункта за скрап не може да ми намери :?
teon - специалист
teon написа:
... stiv -ако прати хабер скрападжията , дай нишан, че и аз търся :) ...
... :wink: малко нескромно да се самоцитирам, ама по-яваш бе момчета, има си ред тука :)
rockwall - майстор
Изображение

Местоположение - Кеят от който тръгват лодките по Велека
Тани - модератор
За столче ли го ползвахте :lol:
dedo52 - напреднал
Сутринта видях това чудо. И тъй като ни заплашват дълги празници рекох и аз като хората да се въоръжа и аз поне с един Валандар.И надвечер вече имах това дето е на снимките.Единия диск с размер ф395 е свободен - на който му трябва и му върши работа - да идва да го вземе - подарък.Не съм в Пловдив а в едно село до Пловдив и не ми се занимава с куриерски служби. Тигана от първата снимка чак в Котел ходих да го взема и то с пари, щото то мерака е най-голямата работа. Утре започвам да го оправям - ще снимам и ще показвам.
Живи здрави и безаварийно!
Големия диск ф61см го купих от Пловдив - имаще още 2 по-малки размера ама нали сме си най-най....

Прикачен файл

P1100828 Дискове.jpg
P1100828 Дискове.jpg (83.46 KиБ) Видяна 2936 пъти

Прикачен файл

P1100827 Disk.jpg
P1100827 Disk.jpg (76.22 KиБ) Видяна 2936 пъти
Последна промяна от dedo52 на пет дек 20, 2013 8:03 pm, променено общо 1 път.
dadko - майстор
Е, тоя, Ф 610 е добър като размер. Стягай го, че за Коледа да го напълниш с вкусотии.
stiv1961 - майстор
Krass написа:
https://www.youtube.com/watch?v=utMMdLT6cdg
Пиле гигант/ или мутант :-D /.
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 63

Тема "Валандар/тиган или барбекю/" | Включи се в дискусията: