Ел. инструментите. Консумативи.
cakev79 - специалист
Предстой закопуване на нов перфоратор.Спрял съм се на този.Мнения?
smlxl - специалист
Отличен избор. Имам същия от 2005 год. и работи както през първите си дни. Не си изкарвам хляба с него, но не го държа и на спокойствие. Ако ти трябва качествен инструмент за любителски цели не се замисляй въобще за друг.
novgradski - специалист
..и на моя му се натрупаха годинки .Смених скоро само четки...Не както преди години - за една "дупка"в стената - "върви и търси".За къртене на лятата мивка не съм го мъчил ...Преди да го взема съм ползвал и ударна дрелка,ама "ала бала".
puh4 - специалист
Спарки се въздържам да взимам каквото да е било.
(лично мнение)
kam34 - специалист
За парите си е екстра. Ползвам го от една година и свърши доста работа, смисъл само дупчене, за къртене си имам от по рано един Райдър HD11. Спаркито не ми е създавало проблеми, официалния сервиз от който го купих ми казаха да им го нося на профилактика на 6м за да е валидна гаранцията от 3г. В момента мисля че е и на промоция :)
mitko64 - майстор
Имам го от 2003г. Леко, удобно с бърз удар. Не деяни много в режим къртене, моето сдаде багажа на първата баня. Ремонта- 60 лв. Иначе части бол на нормални цени.Сега купих един двускоростен, с по- бавен удар, та Спаркито си взе заслужен отдих.
ad_marki - напреднал
През 2006 година взехме един и имаше проблем с прахта която доста влиза в него.Ръбата изработка.
http://proftools.net/product/169/perfor ... -2400.html
Аз бих вложил още малко пари и да знам ,че имам някаква по сериозна машинка иначе и спаркито ще ти върши работа, ама не съм им фен. :|
Последно почна да се вдига качеството на инструментите им, но този не е от тях. :-D

Тема "SPARKY BPR 241 E.Мнение.Моля само ползващи." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: