• 1
  • 2
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
Чопър - специалист
Би ли ми обяснил за какво става въпрос,нещо не разбрах-и какви са тези прозорци тип....? Може да не съм обяснила правилно ,но покрива отива почти на нула към външните стени на къщата /стената с многото чупки/. А и колко би излязъл моят вариант, приблизително, като се има предвид ,че площта на плочата е около ~70кв.м. Защото някой път от инвистиция има нужда и е оправдана.... :?:
kabel4e - специалист
Ако покрива позволява отвори си капандура. Така печелиш освен светлина и височина. Ако сложиш Велукс (които са перфектни) само ще ти влиза светлина. Зависи от помещенията, които са ти на тавана.
Чопър - специалист
Само капандура не ми върши работа-покрива е скосен-2.5 при калкана и почти 0 на отсрещната стена.... :?
Чопър написа:
Би ли ми обяснил за какво става въпрос,нещо не разбрах-и какви са тези прозорци тип....? Може да не съм обяснила правилно ,но покрива отива почти на нула към външните стени на къщата /стената с многото чупки/. А и колко би излязъл моят вариант, приблизително, като се има предвид ,че площта на плочата е около ~70кв.м. Защото някой път от инвистиция има нужда и е оп
равдана.... :?:
eто за това става на въпрос http://www.velux.bg/inspiration/EKSEMPEL+1/
перфектно решение но Velux си е цифра
Чопър написа:
Би ли ми обяснил за какво става въпрос,нещо не разбрах-и какви са тези прозорци тип....? Може да не съм обяснила правилно ,но покрива отива почти на нула към външните стени на къщата /стената с многото чупки/. А и колко би излязъл моят вариант, приблизително, като се има предвид ,че площта на плочата е около ~70кв.м. Защото някой път от инвистиция има нужда и е оп
равдана.... :?:
eто за това става на въпрос http://www.velux.bg/inspiration/EKSEMPEL+1/
перфектно решение но Velux си е цифра
housedoktor - майстор
Виж направи снимки...Трудно е без да имампредстава за какво става на въпрос.И не забравяй ,че всяка промяна изисква и разрешително което не е лесен процес

Прикачен файл

K03087FairmontRchmdCondoDSCN0880.jpg
Нещо подобно имаш предвид навярно
K03087FairmontRchmdCondoDSCN0880.jpg (11.45 KиБ) Видяна 5390 пъти
Чопър - специалист
Точно това имам впредвид! :lol: Така тавана става използваем изцяло...Сега е тъмно, но утре сутринта ,като излизам за работа ,ще пробвам да го снимам, малко трудна работа, защото къщата е във вътрешен двор...Благодаря все пак :roll:
Чопър - специалист
А ако не се пипа височината на билото на покрива....мисълта ми е да не се прави къщата по висока-не е ли по-лесно с разрешителните,да мине например като смяна на покрив??? :?
housedoktor - майстор
Няма да мине....Ако сложиш само прозорци може,но това е промяна на цялата покривна конструкция..
  • 1
  • 2

Тема "Как да оформя подпокривно пространство?Помощ..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: