Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
gogitko - специалист
Arfy написа:
Днес ходих да проверя,
1 литър кислол, го купих за 85ст.
Ако с това количество пробия дупка с диаметър примерно 15см и дълбочина 5 см, то с 10лв. ще пробия повече от 50см в дълбочина.
Надявай се .Това ще е еволюция в строителството. :-D :shock:
stiv1961 - майстор
hidrazin написа:
А специално за stiv1961 - може да си вземеш калиев нитрат в малки опаковки и то истински от Стара Загора - склад "Марвин". Отиваш към промишлена зона и завиваш на дясно покрай КАТ. В края на правия участък гледаш за сервиза на MITSUBISHI MOTORS и преди него има една малка пресечка в дясно. Влизаш вътре в уличката и склада се намира в края на уличката от лявата и страна.
Благодаря, знам склада, от там купуваме редовно метанол :) .
fox_vt - майстор
Да изкопаеш дупка 15 см 5 дълбока с кислол 1л. :shock: И после да копаеш в тия 15 см дупка дълбока 4-5 метра #-o и тихо на всичко отгоре.Човече ако успееш викни дискавъри и напиши книга-наръчник за бягство от затвора.

Виж за да не съм голословен ще ти дам практичен и 100% ефикасен съвет как да си пробиеш всички дупки.

Значи поканваш всичките ти съседи от целия вход на някво събиране в кръчма поне на 10 км от вас.След като се съберат всички ти тихомълком се изнизваш и си пробиваш всичко де що искаш със най големия къртач и музика усилена на макс,и си готов.Очаквани разходи към 1000лв трябва да ти стигнат за плащането в кръчмата и още някой лев за инструментите.
hidrazin - майстор
stiv1961 написа:
Благодаря, знам склада, от там купуваме редовно метанол :) .
Че какво го правите тоя метанол? За пиене не е много препоръчителен. :)
:partyman:
nikolaytatarov - специалист
ми тя тази е електрическа
stiv1961 - майстор
nikolaytatarov написа:
ми тя тази е електрическа
Въпроса беше ,, какво правим с този метанол". Ползваме го при изработката на корпусите. А при FSR се ползва за гориво :)

Прикачен файл

fsr.jpg
fsr.jpg (62.97 KиБ) Видяна 1748 пъти
VLADO66 - майстор
Не знаех че става дума за блок.Съществува опасност ако се променят геоложките условия под основите,блока да се килне.
iivanov - майстор
Владо, що не го разкараш аватарчето, че ми е трудно да чета. :-D

Тема "Химическо пробиване на бетонна плоча" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: