Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
vencil - специалист
Здрасти, направо не е за вярване че за такова нещо се налага да разпитвам из форума ама....И така, купих си бежова мивка на Фаянс за банята но после се оказа че не мога да намеря никъде из града бежова капачка за мивката (други се намират). Някакви идеи как мога да я затворя тази дупка ама целта е да не стане супер грозотия :? .
marian1 - майстор
Ако правилно съм те разбрал, и питаш за дупката предназначена да долен смесител, аз съм със същия проблем, но наскоро го реших - поставих шише за течен сапун - предназначено за дупка - не зная точно как се казва - но поне закри дупката и махна една вещ от мивката. :lol:
radius - майстор
А защо сте купили мивка с дупка, като няма да я ползвате? Нали има и без дупки.
vencil - специалист
Ами за същата дупка става дума която е предназначена за смесител. Купих такава мивка защото никъде нямаше бежави без дупка.
marian1 написа:
Ако правилно съм те разбрал, и питаш за дупката предназначена да долен смесител, аз съм със същия проблем, но наскоро го реших - поставих шише за течен сапун - предназначено за дупка - не зная точно как се казва - но поне закри дупката и махна една вещ от мивката.
Може ли да дадеш някакъв линк или снимка да видя какво представлява това шише за течен сапун, може и аз да мина на такъв вариант.

п.п. Чичо Гугъл ми показа какво представляват тези дозатори и хич не изглежда зле май така ще е, marian1 =D> за идеята.
VLADO66 - майстор
Като няма този цвят/а надали ще има точно същия/,можеш да сложиш никелирана декоративна тапа http://www.obnovidoma.com/dekorativna_tapa_za_mivka

Тема "Тапа за мивка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: