Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
Здравейте :) Аз искам да си сменя целия смесител с нов ,някой може ли да ми каже как да го направя :) Аз съм момиче,така че не разбирам много .... Благодаря все пак
PCL82 - майстор
Subsa написа:
WTF, наистина е без пари
аз мислех, че не си разбрал кое е счупеното, ами това е основния елемент реално за 2лв
Минал си евтино, но го приеми като временно решение. Секундните лепила съдържат бензол, който е канцерогенен. Може да е малко, но е всеки ден. Аз бих сменил батерията с метална.
jekasus - майстор
Bobi_e написа:
Здравейте :) Аз искам да си сменя целия смесител с нов ,някой може ли да ми каже как да го направя :) Аз съм момиче,така че не разбирам много .... Благодаря все пак
Нещо такова ти трябва :-D

Прикачен файл

м.png
VLADO66 - майстор
Е-е-е,Джеки-форума е Направи сам :)Спира се водата,развиват се гайките след декоративните розетки с раздвижен или подходящ ключ,като тази операция се прави по един оборот на едната и другата гайка докато отпусне,след което се развива с двете ръчички едновременно държейки и батерията да не падне и потроши мивката.Новата батерия се слага в обратния ред,важно е да се сложат гарнитурите под гайките.
iivanov - майстор
:? Владо, както си го написал, кат нищо ще стане потоп :-D Водата се СПИРА ОТ ГЛАВНИЯ КРАН.А той се намира преди водомера.
VLADO66 - майстор
iivanov написа:
:? Владо, както си го написал, кат нищо ще стане потоп :-D Водата се СПИРА ОТ ГЛАВНИЯ КРАН.А той се намира преди водомера.
Мдам-не съобразих че оператора по подмяната има дълга и може би руса коса :)
iivanov - майстор
VLADO66 написа:
Мдам-не съобразих че оператора по подмяната има дълга и може би руса коса :)
Не така с рогата. :-D Тя да има мерак и ВиК ш'са научи да подменя и ел инсталацията, пък и плочки да лепи :partyman:
PSТя и щерката руса, ама виж кво прави.Сори за спам :-D

Прикачен файл

IMG_20130924_092546.jpg
хах добре,не съм руса и разбрах че трябва да спра първо водата .има ли значение какъв нов смесител ще взема? трябва ли да гледам диаметри или там каквото е ? и искам да отбележа че съм си слагала ламината в къщи,тапицирала съм си диваните ,окачвала съм гипсокартон, слагала съм и изолация на стените и си лепя тапетие ,така че не съм толкова схваната ... просто ми трябва някакво просто обяснение и ваобще дали да се пробвам сама .....
VLADO66 - майстор
Вземи си стария смесител и търси подобен като гледаш растоянието между гайките да е еднакво.В противен случай трябва да обясняваме за S-ки,кълчища/тефлон/ и нивелиране на новата батерия :)

Тема "смесител за баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: