Нека намерим най-тънките цени.
пишман_майстор - майстор
Сподели после как се държи , че и аз съм му мераклия :-D ма нещо ми се види ,че са "понадули" възможностите му :?
angel_ov - специалист
Някой нещо за пясъкоструйката?
griffin - майстор
Пробвах я на сол според мен трябва дюзата да е по малка т.к ми се струва че не изстрелва частиците с достатъчна скорост, може би с доработка ще стане. Но трябва стабилен компресор папа доста въздух :-).
nikolson - майстор
griffin написа:
Пробвах я на сол :-).
Не трябва ли със сода? И тези дюзи не са ли по размери? В смисъл, да има заменяемост, щото за пясъка съм чувал, че ги хрупа яко.
griffin - майстор
По принцип сода да, но немам такова количество :-) имах сол. Иначе дюзата е една и повечето пистолети за целта в нета са с 1 но има и с сменяеми различни. Тоя от лидл е с 1, но мисля да сложа термошлаух и да намаля диаметъра леко отпред. Иначе с солта става но не става идеално чисто(като ново) ако е с пясък или сода предполагам ще е по добре
dido uzunov - специалист
Направих си камера за пясъкоструй и ползвах пистолет на Ейнхел и кварцов пясък.Работи перфектно, но дюзите се изядат за норматив.Оригиналната дюза на пищова е 5,5мм.Компресора ми е голям, но отива толкова въздух,че работи постоянно,когато чистиш и трябва да го оставяш да си почива(ако е за малки детайли няма проблем).Много прах,ама наистина много.
П.П. в крайна сметка продадох камерата.В оффроуд форума съм качвал в подобна тема снимки
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=34371
profesionalist_wood - майстор
Алооо пневматичния гайковерт и такера читави ли са? Има ли някакви отзиви за тях? :)
griffin - майстор
Пневматичния такер на лидл е читав ако за него говориш аз си взех заедно с пясъкоструйката и това, много добре кове скобите(до 40мм е модела който аз взех тука) но така като го гледам леко му куца регулирането на дълбочината на коване в смисъл има регулиране ама не виждам дали върши някаква работа. Леко хлабава конструкция но работи добре като за начало накалвах 50-на големи скоби :-). Работи от 3 атмосфери нагоре и кове и големите скоби при това налягане. Аз го ползвам с 6 литрова бутилка на компресора и разхода е малък. За гайковерта ще трябва як компресор според интернет консумацията му на въздух е към 330л което значи или трябва да имаш огромна бутилка и да почиваш или да имаш двуглав компресор и да почиваш иначе може би е читав.
profesionalist_wood - майстор
разбрах, ами защото имам намерение да си купя малък компресор по-нататък та затова питам дали са читави. Ама чеки да посъбера още малко парички и за резачка на хускварна и така нататък че в момента докторантурата ми е приоритет :)
griffin - майстор
Ами не гледай размера на бутилките а колко литра доставят, моя е 6 литрова бутилка 90-130л дебит компресиран въздух обаче :-). 24 литровите в повечето случаи са към 110-130л.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: