• 1
  • 2
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
shotik - майстор
Посещение на храм с много статуи ,бамбукова гора,музей-макет на железопътна инфраструктура.

http://shotik.snimka.bg/travel/yaponiya ... tsu.763130
ironman - помощник
хубави снимки, това е то цивилизованата и културна страна. със сигурност има доста какво да се види, не само в Киото
LazarGanev - "Велик майстор"
Не знам, аз пък виждам учудваща прилика с нашата възрожденска архитектура, с нашата природа.
shotik - майстор
Снимките са направени в Осака,посетихме дворец,но вътре не влизахме,защото имаше много чакащи.Посетихме и се качихме на Виенското колело,най - високата точка е на 112.5 м.На някоя снимка се вижда магистрала ,която е на 7-9 м над улица и е като градска магистрала.На първата снимка на велосипед ,я направих ,защотo10 дни той си беше там!На втората снимка е супермагазин ,с три етажа паркинги,където с асансьор изкачват закупеното.След това е понтон на река,пресичаща Осака, има и кръстовища ,на което е позволено пресичането по диагонал,защото е определено време само за пешеходци.Едни от забележителностите на двореца е големите камъни с дебелина към 1 м и площ от 62,59 ,49 кв.метра и др.Стените с а с най-голяма височина от 24 метра .Вратите на двора са огромни ще видите какви са пантите ,според педята ми.Ще видите и котка,която е развеждана на каишка !Рибите ,които висят ,са от плат и са изрисувани и от вятъра се издуват,някакъв празник се очакваше.
На последните снимки ще видите направени от масивни тръбни елементи ,които принуждават велосипедисти и мотористи да слязат от превозните си средства и да минат през него.
Не мога да пиша за всичко,приятно разглеждане

http://shotik.snimka.bg/travel/osaka-06-05-2013.777385
nikolson - майстор
Прикачен файл:
pagoda.jpg едва ли е новопостроен!
Чакай да се заям. Японците какво биха направили с рояла, че гледам тая красота и хич не се чудя!
shotik - майстор
Ами вероятно ще се грижат ,а не като нас да се бутат паметници и др символи на отминали времена.
Колкото до рояла ,аз съм се изказал в другата тема и повече нито тук ,нито там ще коментирам!
  • 1
  • 2

Тема "Пътуване до Киото ,Япония" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: