Всичко за дърводелството
swissmad - специалист
При Драгозов можеш да го вземеш за почити същите пари -зависи от отстъпката http://www.argo-market.com/Products/Details/298
bimbaeco - майстор
Благодаря за линка. Ще проверя.
Иван Златев - специалист
mitko64 написа:
Иван Златев написа:
За колегата който казва че PowerPlus са добри инструменти много се залъгва,всичките им продукти не надхвърлят 30 лв,излъгах се да си взема виброшлайф трябваше ми за едни дребни неща,работи 5 мин и изгоря.Относно марката Budget на тях гледам със различни очи,имам ударна бормашина на тази марка вече 5-6 години 1100 W е,колкото дупки е продупчила само тя си знае и още си работи перфектно,скоро я отварях за почистване и смазване,вътре няма никакъв знак за износване,дори четки не съм сменял,ще кажа няколко думи и за марката Einhell,имам зеге на тази марка,с него е рязан паркета за 3 апартамента,правени са 2 беседки,и сумати басс боксове,работи безотказно... няма какво друго да кажа.
Буджета модел BSB 10501 ли е? Оглеждах един негов двойник, под друго търговско име и много ми хареса, само за 39 евро на промоция. Ама не посмях да го взема без конкретни препоръки. После го засякох и в Практикер вече като Budget. Иначе и аз имам зеге Еинхел Бавария от Метро и излезе много корава машинка. Кофти само че стават само тънки ножчета.
Моята е Budget BSBM 1100

Тема "BudGet или Einhell" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: