ivanovbg написа:Не знам защо много хора си мислят, че са по-умни от тези, които са писали закона...
...
Та това което мислиш че е правилно няма нищо общо с това което е правилно според закона
 Преди време ме удариха при правене на обратен завой за което аз си бях виновен,а пича беше със тунингована кола спойлери  брони и т н значи можело да го изкарам виновен баси колко съм прозд ама те катаджиите нищо не ми казаха по въпроса.
 Преди време ме удариха при правене на обратен завой за което аз си бях виновен,а пича беше със тунингована кола спойлери  брони и т н значи можело да го изкарам виновен баси колко съм прозд ама те катаджиите нищо не ми казаха по въпроса.Я се огледайте наоколо и вижте колко модифицирани коли има ами всички марки си имат форуми със раздел тунинг и подраздели оптичен,силов и т н Айде стига сме се изхвърляли колко е незаконно всичко точно във България то цялата държава е подсъдима вие тука ми разтягате локуми.И да все още смятам че модификация направена с цел безопасност е къде къде по добре от прост тунинг за гъзария.А като толкос ви дразнят такива стопове ляв мигач и отпред-дали ще внимаваш дали ще минеш отпред ефекта е постигнат.Щото ако са те удряли три пъти отзад и един път странично и думите са били " а ти пък къде беше" или "ааа какво стана" тогава друго щеше да приказваш ама да не ти се случва.

.
 .
 .За стабилизатор не се бях сещал определено,макар да става по сложно.Интересно защо пишат че максимума е до 14 волта след като 555 казваш е до 16.И все пак колко мощен ценер модели нещо ...И варианта със по голямо входно съпротивление не върши ли работа.Утре ако ми остане време ще си поиграя.
 .За стабилизатор не се бях сещал определено,макар да става по сложно.Интересно защо пишат че максимума е до 14 волта след като 555 казваш е до 16.И все пак колко мощен ценер модели нещо ...И варианта със по голямо входно съпротивление не върши ли работа.Утре ако ми остане време ще си поиграя.