• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
Chefo77 - майстор
Точно пък тези бургии не са лоши :)
И пироните за пневматичен такер също.
gogo7777 - майстор
Добре де, от утре наблягам на Зрънчото. Що да се набутвам с 40-50 лв. за бургия, като има и за 5-6 лв. Само, че мойта Макита им поразширява каналите и започват да хлопчат, а това не е добре и за нея горката (на преклонна възраст е около 20-те)
Chefo77 - майстор
Въпросът е само един: Кога ще спреш да пишеш ... небивалици?
Пиша за КОНКРЕТНИ модели, с които имам опит, а ти - както се вижда - очевидно нямаш. Защо се опитваш да ме убедиш, че имам сестра?
Хайде пак да поясня - доволен съм от четириглавия Райдър 6х210 и 8х210 колкото и от аналогични по размери Hawera и Bosch X5L (които са едно и също, ама нейсе). ОБАЧЕ с оглед далеч по-ниската цена, какъв е смисъла да набивам пари за марковите? Или ти си на принципа лайно с марка Адидас мирише по-хубаво от но-нейм?
Не зная как ще се държи 10-ка, нито 12-ка, нито 20-ка. Зная как се държат 6 и 8 мм, за другите изобщо не споря. Вчера и днес на малката бургия и сложих още 100-ина дупки в бетон, пак със срещи с арматура. Е как да кажа, че са боклуци??? Ти всичките ги слагаш под един знаменател.
Вероятно съм един от последните във форума, които са привърженици на евтиното или пък ще си купуват боклуци и ще ги превъзнасят. Ако беше така, нямаше да имам техника за ххх лева, а за ххх/10 :wink:
gogo7777 - майстор
Де да те знам какво пробиваш с четириглавия Райдер, та толкова ти е хванал окото. Пробвай примерно Диаже и си направи равносметката. Кеф ти триглави, кеф ти четириглави свредла. Вероятно ще останеш доволен, а и са на добра цена.
Chefo77 - майстор
Е чети бре, да му се не види, пиша си без да ме бият! Замазка и бетон. Корав армиран бетон - владиславовски панел. Ти какво реши - гипсокартон и Итонг ли? :)
kam34 - специалист
Видях ги в магазина :) изглеждат добре бургия 14х450 струваше 5-6 лв. :)
vk - специалист
Chefo77, какво правиш бе човек - по 100 - 200 дупки на ден да пробиваш ?
Chefo77 - майстор
vk написа:
Chefo77, какво правиш бе човек - по 100 - 200 дупки на ден да пробиваш ?
Много ли са, малко ли са? Когато хващаме ОСБ за пода, сме стигали до 400+.
vk - специалист
AAAAA, да, ако слагаш паркети, а под тях OSB плоскости. А под OSB-то слагате ли 2 см фибран за подова изолация ?
Chefo77 - майстор
vk написа:
AAAAA, да, ако слагаш паркети, а под тях OSB плоскости. А под OSB-то слагате ли 2 см фибран за подова изолация ?
Единственото, което слагаме под ОСБ-то е полиуретаново лепило, за да залепне за пода. Понякога грундираме основата едно- или двукратно в зависимост от влажността.
Лепилото е задължително, което изключва изолацията :)
  • 1
  • 2

Тема "Бургии SDS+?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: