От мобилни телефони до цифрови камери
vpeychev - помощник
Здравейте, монтирах си автоматика на дворната врата. В управлението има вход за резервно захранване но не знам с какви параметри трябва да ми бъде акумулаторната батерия. Моля за съвет.

Прикачен файл

001.jpg
hidrazin - майстор
Това не е вход за резервно захранване. Изход е. По-точно два изхода за променливо напрежение за някакви си аксесоари. Нямаш вход за резервно захранване. Като спре тока - на ръка или слагаш UPS.
:partyman:
vpeychev - помощник
hidrazin написа:
Това не е вход за резервно захранване. Изход е. По-точно два изхода за променливо напрежение за някакви си аксесоари. Нямаш вход за резервно захранване. Като спре тока - на ръка или слагаш UPS.
Проблема е че UPSа ще трябва да стои отвън. Сега ще търся UPS. Надявах се че това са входове.
Duke_BG - специалист
vpeychev написа:
hidrazin написа:
Проблема е че UPSа ще трябва да стои отвън. Сега ще търся UPS. Надявах се че това са входове.
защо пък трябва да седи отвън ?
не ми казвай че го захранваш директно от стълба на енергото :) - не взима ли захранване от къщата ?
мисълта ми е да сложиш UPS а в къщата на топло и да пуснеш от него кабела до портата.

... пък и да са входове пак акумулатора трябва да е вън или да пуснеш още една 12 V линия за него :)

Тема "Акумулаторна батерия" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: