Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
st.vladov - напреднал
ето на докато се натуткам емералд ме изпревари :-D
аз пак ще кача 1 3д да го видиш възможно най-скоро
Антония - специалист
Благодаря, Emerald, много си мила :)

Това, което леко ме притеснява при подобно разпределение, е големината на мястото за душ. Така се получава, че двете задни стени ще са по 80 см, страничните стават по 50 см, а предната излиза 40 и няколко само. Струва ми се малко.

st.vladov, и ти си много мил :)
st.vladov - напреднал
благодаря ти много

този проблем който те притенява може да се реши с ъглов душ панел
или вграден смесител ако не желаеш панел
st.vladov - напреднал
качвам варианта на емералд както и една моя недосмислица която много ми хареса като вариант веднага ще познаеш коя е по удачна:)
за инфо вратата за душ кабината е с ширина 70 см а умивалника точно
50 см всичко е до сантиметър така че трябва доста да се внимава с преградната стена (5 см ютонг) и сам оставил 2 см все пак ако решиш да сложиш плочки :)ако си си харесала модел качи ми го колкото е възможно с по голяма резолюция и ще се опитам да помогна
още веднъж сори за забавянето.знам че ще имаш шкаф над тоалетната но не се сдържах мн бяло ми изглеждаше :)

Прикачен файл

banq.jpg
banq.jpg (60.41 KиБ) Видяна 5416 пъти

Прикачен файл

banq clean.jpg
banq clean.jpg (77.44 KиБ) Видяна 5416 пъти
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Пиша, защото ми се вижда странна тази мания за преграждане. Душ кабина. Всевъзможни гимнастики за да не се намокри порцеланова тоалетна чиния и порцеланов умивалник. А всичко е мокро от конденза. Впрочем, малко помещение сгрято от горещата вода съхне за минути.
Антония - специалист
Благодаря-благодаря-благодаря, st.vladov! Така изглежда съвсем различно -- почвам да си представям нещата по правилния начин :)

Днес минах през няколко магазина за бани (най-общо казано) -- увериха ме, че могат да затворят напълно душ пространството със стъклени прегради, така че да не тече отникъде. Имали някакви силиконови уплътнения и т.н. Та може би няма да се прави итонг-стена... Макар че още не съм сигурна, де.

n_a, аз и в сегашната баня правя всичко възможно, та водата да не пръска навсякъде. Не знам, така ми харесва, смятам, че така е правилно :? Та така :)
st.vladov - напреднал
ами има вариант за такива лайсни но всичко е строго индивидуално
крум - специалист
Виж тази тема - една от любимите ми е.
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=2212
st.vladov - напреднал
да наистина се е получило добре само 1 въпрос имам стъклата кристал ли са или само кристално закалени?
крум - специалист
Не питаш на правилното място... попитай в темата - найвероятно nigery ще ти отговори :)

Тема "Канализация в малка баня и възможност за преустройство" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: