gogo7777 написа: Преди му бях взел някаква стайна антена с усилвател.Декодер ще трябва във всички случаи. За антената - какво ти пречи да пробваш с тази която имаш преди да се набутваш с нова?

gogo7777 написа: Преди му бях взел някаква стайна антена с усилвател.Декодер ще трябва във всички случаи. За антената - какво ти пречи да пробваш с тази която имаш преди да се набутваш с нова?
hidrazin написа:да обаче старата антена е телескопична и стоеше над телевизора а стените където е телевизора са 40см дебели от камъкnv952 написа: но каква външна антена да взема?Не бързай да вземаш външна антена. Пробвай първо със старата си антена като я обърнеш по хоризонтала на 90 градуса - "пръчките" да сочат към небето и към земята и я насочи към най-близкия предавател. За теб се намира на координати 42°47'55"N 27°39'17"E - връх Еделвайс. Не би трябвало да имаш никакви проблеми с приемането.dokobg написа:hidrazin ще ни споделиш ли IP на онлайн телевизията или е само към твоя доставчик нещо локално.Не е само локално и затова не мога да споделя. Пък и само IP-то нищо не те топли. Всяка програма е с отделно IP и си трябва и мрежов плеер. Има и друг проблем със споделянето - когато се накачулят много на даденото IP сървъра се скапва и сменят адреса.Все пак ето нещо за успокоение:
X-Treme Sports
caribi написа:В темата предлагате само strong 8113,но е изчерпан навсякъде. Какъв друг предлагате? Днес трябва да купувам , а не мога да си избера.Приятно четене
nv952 написа:... затова мисля че с вътрешна няма да стане.Абе стига си мислил. Вземи да пробваш и тогава купувай антена.
caribi написа:В темата предлагате само strong 8113,но е изчерпан навсякъде. Какъв друг предлагате? Днес трябва да купувам , а не мога да си избера.Ако някъде намериш такъв също не е лош избор. Стига телевизора ти да има SCART или чинчове и да не ти трябва модулатор.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: