От мобилни телефони до цифрови камери
stiv1961 - майстор
Е, при него общо взето цените са нормални. Все пак в Метро е на промоция само петнайстина дни. После може да се окажат и по- скъпи от Т. Петровските :)
hidrazin - майстор
Нормални са само за тези дето ползват отстъпки. Днес бях там и едно дето ми се наби в очите:
При него
Тук 48 стотинки
Тук пак в Ст.зЗагора 50 стотинки
:-D Просто при него има някои удобства - ползвам добри отстъпки, има голямо разнообразие от артикули дето другаде ги няма и много важно че повечето неща ги има налице. Не е като другите търговци дето те карат да чакаш 1-2-3 дена за да ти доставят нещо от другаде с порядъчна надценка.
:partyman:
VLADO66 - майстор
Нипончето е убаво-чета добли отзиви за него.
nv952 - майстор
купих декодера този модел http://www.strong.tv/bg/products/receiv ... n/srt-8115
Наистина е много хубав.Много съм доволен.Взех и една външна антена на НЕО пък каквото се получи.
Изображение
hidrazin - майстор
Уфффф... Що купуваш антена? Нямаш ли стара? С тези пари можеше да купиш още няколко пръскачки, или един клапан, или да почерпиш. :cool:
nv952 - майстор
старата антена на село е 30 см оголен коаксиален кабел. :-D и приемаше много добре ама пуста цифровизация :-D :-D :-D
hidrazin - майстор
И с него сигурно пак щеше да хващаш добре. Все пак разстоянието до предавателя при теб е по-малко от 20 километра бе. Сигурно и може да го видиш.
Еделвайс
nv952 - майстор
Ся покрай тея бури и дъждове на село си цъкам с дистанционното и има освен ТВ калите има и радио канали ама как се хващат :?

Тема "Какъв декодер за цифрова ТВ /Сет топ бокс/" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: