Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
Здравейте бъдещи приятели! Казвам се Милослав, намерих този сйат лутайки си мозъка около 2 дена, че имаше такъв форум, който да ти помага в строителството и разни други нещица, покрай него и ей ме на :)
Купихме си апартамент, който ще е готов към края на годината, мъничък, но пък ще стане хубав :)
Мога да кажа, че имам диагноза - голфаджия, но съм културен и нямам нищо общо с пернишкия тунинг(ако има колеги оттам да не се засягат ), падам си по заводското, което е направил немеца :) и не карам голфаджийската :)Видях че тука има и темичка за голфаджиите - е вервайте ми всичко е от задволанното устройство! :)
Иначе се занимавам с международни кол центрове :)

Надявам се да изживея хубави мигове с вас :)Ще помагам и аз с каквото мога.
asenlynch - специалист
Здравей,приятел! :) Добре заварил!
(ти си регнат преди мен) :-D
Харалампи - специалист
Здрасти и от мен. Радвам се и за двамата. Дано да намерите каквото ви е необходимо във форума. Честно кзано аз съм много доволен. Аз самият не съм професионален майстор, но обичам да работя с ръцете си и се гордея с направеното от мен. Предполагам ще останете доволни от помощта на истинските професионалисти.

П.С. Нали знаете кой измисля вицовете за Блондинките - Брюнетките, в самотните безсънни нощи. Е същото е и за голфаджиите. Вицовете ги измислят тези дето ти дишат праха и се отдалечават в огледалото.
Последна промяна от Харалампи на пет яну 25, 2008 11:07 am, променено общо 1 път.
asenlynch - специалист
Хай,Харалампи!Вече се убедих,че мога много неща да науча тук... :)
А като говорите за коли да ви се похваля,че имам изтребител-сетихте се ,че става въпрос за ОРЕЛ АСТРА, нали?! :-D
leonardo_vd - модератор
Милослав написа:
Мога да кажа, че имам диагноза - голфаджия,
Добре дошъл. Май станахме 2-ма
Да побързаш да постнеш снимка на голфето в рубриката Всичко за автомобила. Сигурно си и колега от VW форума. :wink:
aromat - специалист
добре дошъл и от мен :)
Харалампи - специалист
Да правим разлика между Голфаджия и Голфар ...

Тема "Здравейте и от мен !" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: