Всичко за дърводелството
Alexey1980 - специалист
Здравейте. Ето какво направих днес

Прикачен файл

буре1.jpg
буре1.jpg (90.25 KиБ) Видяна 3530 пъти

Прикачен файл

буре.jpg
буре.jpg (77.79 KиБ) Видяна 3530 пъти

Прикачен файл

111.jpg
111.jpg (97.9 KиБ) Видяна 3530 пъти
monilan - специалист
Доста си си поиграл с буренцето, но е станало добре. Табелката също се е получила прилично. Ако я украсиш с някакъв кант или фина резбица по края ще има по завършен вид. Продължавай да "правиш талаш" и сам ще откриеш какво трябва да усъвършенстваш в работите си. Успех :)
Alexey1980 - специалист
Мерси за хубавите думи. Естествено, че ще продължавам. Пък и в крайна сметка го правя за себе си - не целя да правя пари от това.
mlado-maistor4e - специалист
С какви най-важни длета трябва да се сдобие човек , ако иска да се пробва в това изкуство ?
alata_69 - специалист
колкото повече длета толкова повече :lol: :lol:
caffe_88 - специалист
Здравейте някой знаели този ефект как е получен има ефект на натрупан с времето прах

[img=http://s10.postimg.org/fp3789m7p/tabla.jpg]

[img=http://s18.postimg.org/nvkcv8uid/frame1.jpg]
Ето това е първата ми творба, след курса по дърворезба в Кърнаре "Къща на занаятите", при майстор Боян Колев!

Прикачен файл

1385733_580280938685993_845541895_n.jpg Ето това е първата ми творба след курса по дърворезба в Кърнаре!
А това е последната ми творба! надявам се да видя вашите мнения и препоръки! :)

Прикачен файл

1382822_580281575352596_1012234582_n.jpg
big_death - специалист
Защо ми се струва че няма дълбочина ? Или е тънка подложката ? Иначе на мен ми харесват като на човек който не разбира !
monilan - специалист
Много хубави са станали, но наистина като че ли им липсва дълбочина и релеф. Опитай се на следващите да ги подкопаш малко повечко и ще видиш каква разлика ще има. Успех и продължавай :)

Тема "Дърворезба" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: