От мобилни телефони до цифрови камери
професионал - специалист
Здравейте - откъде мога да сваля и инсталирам този драйвер на компа, и необходимо ли е за да работят заедно!? За HTC-то май имах диск в комплекта, но тук няма? :?
velsi - Почетен майстор
Пиши в Гугъл Samsung usb driver и трябва да излезе. По принцип той е един и същ за всички модели според мене. Ако искаш връзка с кабел без драйвер не става.
KingLin - майстор
Ако винбозата е 7-ма серия, тунингована редовно (разбирай обновявана :) ) дори няма да ти се наложи, моя сам си дръпна каквото му трябва и си разпозна галаксито.
Другото нещо, което пък е още по-лесно, е по жицалес (wireless). Ама трябва да имаш рутер. Ползва се Samsung Kies за целта, който го има фабрично инсталиран на телефона.
професионал - специалист
Късно снощи намерих някъде из нета и инсталирах - има резултат, но нямам време да го пробвам както трябва. Всъщност открих доста трудно драйвера, и преди да пусна темата правих доста опити, но неуспешни.(все пак с тези техники съм доста назад, и може това да е причината) Благодаря на всички! :partyman: Впрочем, имам и друг проблем - когато въвеждам имейл, клавиатурата е на български (мейла на латиница) и не мога да го напиша, но като отида на парола, тя се сменява на латиница!? :? (ако върна на мейла - пак отива на кирилица)
KingLin - майстор
Я пробвай с плъзгане по клавиша на интервала. При мен от там се сменят езиците. Няма значение дали на дясно или на ляво плъзгаш с пръст. Евентуално може да ти се наложи да добавиш езика от настройките (ако в момента е зададен само един език за писане няма да имаш опцията с плъзгане по интервала за смяна).
професионал - специалист
Плъзгането става, но когато е отишъл на "парола" - когато е на мейл е активна само кирилица! :? А колко е нормално режим стендбай - на този май му е 24часа с два три разговора!?
VLADO66 - майстор
Изключи работещи ГПС,блутуут,и други фонови програми.Ако не ти се плъзга интервала си дръпни от маркета/гугъл плей/ Bulgarian keyboard 2.

Тема "Драйвер за Samsung Galaxy S4-mini" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: