• 1
  • 2
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Здравейте,преди години бях на море в Царево ,и там хазайката имаше такова дъво направо на двора. Дори си брахме листа от него. Ства въпрос за квартал Василико,щото то в самото Царево май няма дворове. Та мисълта ми е че май вирее добре доста по на юг.
stiv1961 - майстор
Ми то и моето е на двора ама още не е станало дърво :) Та за това питам- как да го подрежа :?
Тази снимка е от април тази година

Прикачен файл

130420132106.jpg
filmatoplo - майстор
При нас в Приморско го има навсякъде по улиците (Дафинов лист ), пред къщи има поне 3 дръвчета , късат се листа - малко по отгоре понеже по отдолу ги пикат кучета и хора :lol:
stiv1961 - майстор
Чаках някой да помогне, но сланите наближават и реших да действам по мое усмотрение. Окастрих храста и ще му слагам найлона.... пък напролет ще видим резултата :)

Прикачен файл

051020132225.jpg
Elinka - специалист
Аз мислех, че го гледаш във вкъщи , в саксия :?
Не му слагай найлони, а си вземи от дишащите материи за зазимяване на растенията. Има ги по всички магазини - Бриколаж, Практикер и т.н.
stiv1961 - майстор
То ако беше в къщи нямаше да го мисля изобщо. Ще се поразтърся за тези дишащи материи, благодаря :)
докера - специалист
Сланите няма да го повредят ,издръжливо дръвче е , но при продължителен студ под -5-10*C измръзва надземната част. Поне при моето е така , покарва наново от основата на стеблото - а във Варненско е гаден - влажен климат. Преди няколко години беше затрупано с дебел слой сняг и оцеля на до -20 , без да замръзне - явно снега го изолира ...
  • 1
  • 2

Тема "Лаврово дърво" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: